עבור לתוכן

יכולת המהרה מוגבלת למעבד 3770K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שבוע :-)

ולא רק דבק מגע, גם צבעתי בלק ירוק איפה שהלוח נשרט

• תגובות 39
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מנייח שהמעבד הזה לא עבר תחת אינטל ...

היבואן עוד יכול לקבל נזיפה על זה בהמשך :D

פורסם
  • מחבר

כן ולא. אינטל מחליפים מעבדים שעברו דליד במודע כל עוד השבב לא שבור והכיתוב על ה-IHS לא מחוק.

פורסם

אבל בכל זאת יש נזק פיזי..אם לא היה אז ערוצי הזכרונות לא היו נהרסים.

מעניין שאינטל מאפשרת להתעלל במעבדים ככה.

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד לך...כל הכבוד חח

פורסם

כל הכבוד?

האדם הרס את המעבד שלו, הסתיר בדרך לא דרך את הנזק שהוא גרם ושלח את המעבד להחלפה בידיעה ברורה שזה לא מכוסה באחריות.

זו נראה כמו הונאה, ואני לא רואה שום סיבה להתגאות בכך.

פורסם

גם אני פעם שרפתי בטעות לוח אם,מה ציפית שלא אנסה לממש אחריות בכל מחיר ואשלים עם העובדה שהלך לוח של 850₪?

או שלפני שנים הוצאתי הארדיסק מהמסילה והלכתי לחבר להעביר סרטים, כשחזרתי הכנסתי את הקשיח בכח במסילה והכנפיים של המסילה נדחפו בחיבור הסיליקון והקשיח שבק חיים, מה כאן ציפית שלא אנסה לממש אחריות ואשלים עם העובדה שהלך לי הקשיח היקר דאז?

פורסם

עניין של מצפון וצבעיות..

לא ניראה לי שיש 1 שהיה מוותר על לעשות משהו.

פורסם

כן. שברת, קח אחריות על מעשיך.

אם יש ספק שזה משהו שגרמת לו, ניחא. אבל להסתיר, לצבוע עם טוש, להדביק עם דבק מגע.

באמת. ואחרי פוסט כזה אני עוד מתפלא שאנשים דופקים לי את הרכב בחנייה ובורחים.

פורסם

ברגע שמישהו מבין שאיבד מעבד 3770K והזיעה הקרה ניגרת על מיצחו, דפיקות הלב הופכות מהירות ומיד הוא הופך לחיה פצועה שתעשה הכל..

פורסם

אם הוא לא יכול לספוג את האובדן שלו, שלא יתעסק איתו בצורה שבבירור נוגדת את תנאי האחריות.

פורסם
  • מחבר

נמסיס,

קודם כל אני מעריך את הדעה שלך והיא אכן נכונה ועולה בקנה מידה עם הערכים שאני גם דוגל* בהם.

הכוכבית בדוגל מציינת שיש לי התניות ואני כן מכופף את העקרונות שלי עד גבול מסויים כמו שאנחנו לפעמים מצפים שאחרים יכופפו עקרונות/חוקים בשבילנו כשאנחנו ממש צריכים טובה או פעולה שתעזור לנו מאד.

אסכם בקצרה את הדעה שלי על המעשה שלי ולא מתוך ניסיון לשכנע אותך או להצדיק את עצמי, למרות שאין לי חרטות.

כל הנושא הזה של פתיחת המעבד לא היתה קורית מלכתחילה אם אינטל, חברה ששוויה ביליונים של דולרים ואין עוררין עליה בשוק, לא היתה שוגה במהלך המטופש הזה של משחה זולה במקום הלחמה במיוחד שהם מייעדים את המעבדים מסדרת K לאוברקלוקרים.

לא סתם ישנם פורומים שלמים שמוקדשים לנושא פתיחת המעבד אל מול עיני אינטל ולא סתם יש פורומים שתומכים נפשית ומעשת במשתמשים שדפקו את המעבד בתהליך.

בבקשה נא בקר באתר overclock.net וחפש ת'רד שלם שמוקדש לנושא דליד עם פטיש+קרש+ומלחציים, אפייה בתנור, סכין גילוח. יש שם תסריט שיחה של פותח הת'רד עם נציג אינטל שמאשר שהם מחליפים מעבדים שעברו דליד!! כולל מה להגיד ע"מ שיחליפו את המעבד.

אז שאני ארגיש אשם שהתפרצתי לדלת פתוחה?? במיוחד אחרי שחברה כ"כ עשירה גרמה לבעיה הזאת מלכתחילה?? ממש לא. לא לפי העקרונות שלי.

לא רק שאני ישן טוב בלילה, אני גם אעשה דליד שוב למעבד החדש ואחליף שוב אם אצטרך. זה לא נוגד עניין מצפוני או ערכי מול חברה שמתנהלת בצורה כזאת שמאפשרת ואפילו תומכת בעקיפין בכל נושא הדליד.

אל תדאג לגבי היבואן או המוכר, זה גם לא יוצא מהכיס שלהם. זה יוצא נטו מהכיס של אינטל (שאחזור ואומר שגרמו לבעיה מלכתחילה).

ברמה האישית יותר, כשפגעתי ברכב חונה, השארתי את הפרטים שלי. אני תמיד לוקח אחריות על מעשיי ואני מבטיח לך שאם היינו מכירים ברמה האישית היית יודע שאני לא מתחמק מאחריות.

לגבי החנות שמכרה לי את המעבד, הם בודקים כל רכיב שחוזר תקול. אז או שלא בדקו או שכן בדקו וזה עבר את הסף שלהם. אחרת הייתי משלם על זה. סיכון שלקחתי בחשבון וזו לקיחת האחריות שלי - לקנות מעבד חדש ולשלם לחנות על הבדיקה.

אינטל גם צריכה לקחת אחריות על הדלת הפרוצה ועל זה שהם מאפשרים החלפה במקרים אלו.

אף פעם לא עשיתי פעולה כזאת עם שום רכיב שהתקלקל אצלי באשמתי. זה לא הקו המנחה שלי לנסות לדפוק את המערכת. במקרה של אינטל והמעבדים עם המשחה הזולה, מבחינתי אין בעיה מצפונית או רגשות אשם.

מקרים דומים קורים מסביבך כל יום כמו שהבנק שלך או חברת הסלולר גובים "בטעות" כמה אגורות פה ושם או כמה שקלים שמסתתרים להם בשורות קטנות מתוך ידיעה שרוב האנשים לא בודקים ואין להם סבלנות להבין ומזה עושים מיליונים.

שיטת מצליח, שמעת על זה? אני כן כי יצא לי לעבוד בחברת סלולר בארץ שעושה את זה מתוך מודעות מלאה.

אז במקרה שלאדם הקטן יש יכולת לעבוד בשיטת מצליח מול חברה ענקית, מה אתה חושב שהוא יעשה?

אם הייתי נותן לך מספר סודי שמספק לך זמן אוויר חינם בקו של סלקום מבלי שהם ידעו, לא היית משתמש? היית לוקח אחריות ופועל לפי החוזה שחתמת מול סלקום ולא מנצל את המספר החינם הזה? נכון, זו לא דוגמה הכי טובה כי אתה לא עושה נזק פיזי אבל גרעין הרעיון הוא לעבור על החוזה/חוקי אחריות.

הכל נכתב ברוח טובה כמובן ועם חיוך. זוהי רק דעתי ואחזור ואומר, מכבד גם את דעתך.

נערך על-ידי Gil80

פורסם

זה יפה שאתה חושב שהם (אינטל) יצרו בעייה...העניין הוא שהם לא.

המעבד תקין ב 100 אחוז בעל טמפ' סבירה לחלוטין בעט השימוש.

כל זה נאמר לגבי המשתמש ה"רגיל" .

רק כשמתחילים להעסק עם המעבד בעיקר בהעלאת מתחים - המעבד מתחמם בגלל כל עניין המשחה אבל! זו לא בעיה.

אינטל לא תקדיש פס יצור נפרד לקהל יעד מצומצם (מאוד) ותספק להם מעבדי עלית.

אם אתה לא אוהב את זה אז אל תיקנה אינטל (בדיוק כמו שאני לא אוהב את amd בגלל הביצועים ואני לא קונה).

אבל שוב כמו שכתבתי "מצפון,צביעות וכו.

אני בעמצמי לא יודע מה הייתי עושה בעניין אבל לא הייתי מפנה אצבע באשימה כלפי אינטל.

נערך על-ידי amadey

פורסם
זה יפה שאתה חושב שהם (אינטל) יצרו בעייה...העניין הוא שהם לא.

המעבד תקין ב 100 אחוז בעל טמפ' סבירה לחלוטין בעט השימוש.

כל זה נאמר לגבי המשתמש ה"רגיל" .

רק כשמתחילים להעסק עם המעבד בעיקר בהעלאת מתחים - המעבד מתחמם בגלל כל עניין המשחה אבל! זו לא בעיה.

אינטל לא תקדיש פס יצור נפרד לקהל יעד מצומצם (מאוד) ותספק להם מעבדי עלית.

אם אתה לא אוהב את זה אז אל תיקנה אינטל (בדיוק כמו שאני לא אוהב את amd בגלל הביצועים ואני לא קונה).

אבל שוב כמו שכתבתי "מצפון,צביעות וכו.

אני בעמצמי לא יודע מה הייתי עושה בעניין אבל לא הייתי מפנה אצבע באשימה כלפי אינטל.

הם כן יצרו בעיה. למה מעבדי SANDY BRIDGE מולחמים וIVY BRIDGE ומעלה לא? אינטל אשמה. אם אני קונה מעבד K אני מצפה להפיק ממנו OC טוב, אחרת הייתי קונה מעבד רגיל ולא מתלונן.

ולמה לי לא לקנות אינטל אם אני משוכנע שהביצועים שלהם עולים על AMD לתוכנות שאני משתמש בהן?

למה לי לא לעשות DELID ולפתור את הבעיה שINTEL יצרו? זכותם לשנות את איך שהם מייצרים את המעבדים? זכותי לנסות להתגבר על המכשולים שהם שמו בדרכי להגיע לOC טוב כמו המעבדים הקודמים שלהם.

להגיד אם אתה לא אוהב אז אל תקנה זה אחד הדברים הכי טיפשיים שאפשר להגיד על כל מוצר כלשהו, זה שאין אלטרנטיבה טובה לא אומר שכל צרכן צריך להסכים למה שנותנים לו. וכמו שנאמר, אינטל מאשרת, אז למה אתה מתנגד?

פורסם

זכותך לעשות עם המוצר מה שאתה רוצה.

רק אל תצפה לקבל אחריות אחר כך כי בבירור התהליך הזה מבטל אחריות.

אינטל בשום שלב לא התחייבה לספק x ביצועים ביכולת ה oc ואם אתה רואה שבסדרות החדשות יכולת ה oc נמוכה יותר - אל תיקנה.

הגיון פשוט.

עריכה

קשה לי להאמין שאינטל מאשרת החלפת מעבדים שעברו את התהליך.

מעבדים לא נרסים בדרך כלל (רכיב די טיפש או שעובד או שלא)

הסיבה היחידה להחליף מעבד שעבר הסרת ihs - נזק פיזי.

נערך על-ידי amadey

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים