עבור לתוכן

מה יכול לגרום ללד לבן המשמש כפלאש להאיר בצבע כחול?

Featured Replies

פורסם

מדובר בפלאש של טלפון

נערך על-ידי kkffiirr

פורסם

אתה רוצה שהוא יהיה כחול? או שהוא כחול ואתה רוצה להבין למה?

פורסם
  • מחבר

הוא כחול ואני רוצה להבין למה

אני מניח שהלבן מורכב מצבעים ביניהם כחול, מה יכול ברמת האלקטרוניקה לגרום לדבר כזה לקרות

פורסם

מתחים שונים, יש לדים בעלי מספר צבעים ולפי מה שתקבע זה יאיר בצבע שתחליט.

http://en.wikipedia.org/wiki/Light-emitting_diode

יש לך שם הסבר באמצע המאמר

פורסם
  • מחבר

לפי זה

hite light

There are two primary ways of producing white light-emitting diodes (WLEDs), LEDs that generate high-intensity white light. One is to use individual LEDs that emit three primary colors[76]—red, green, and blue—and then mix all the colors to form white light. The other is to use a phosphor material to convert monochromatic light from a blue or UV LED to broad-spectrum white light, much in the same way a fluorescent light bulb works.

There are three main methods of mixing colors to produce white light from an LED:

• blue LED + green LED + red LED (color mixing; can be used as backlighting for displays)
  • near-UV or UV LED + RGB phosphor (an LED producing light with a wavelength shorter than blue's is used to excite an RGB phosphor)
  • blue LED + yellow phosphor (two complementary colors combine to form white light; more efficient than first two methods and more commonly used)[77]

Because of metamerism, it is possible to have quite different spectra that appear white. However, the appearance of objects illuminated by that light may vary as the spectrum varies.

מה שאתה אומר לא מדוייק

צבע לבן נקבע משילוב של צבעים

השאלה במה משתמשים במכשירי טלפון סלולארי, וכן מה יכול להיות שקרה

עריכה:

http://www.electro-tech-online.com/threads/does-heat-turn-a-white-led-into-a-dim-blue-led.88650/

נערך על-ידי kkffiirr

פורסם

כל הלדים הלבנים בבהירות גבוהה (שמשמשים לתאורה) מבוססים על לד כחול + חומר פלורסצנטי

אם החומר הפלורסצנטי נשרף (כתוצאה מזה שהלד הוחזק במקום חם מידי לתקופות ארוכות, חשוף לשמש ישירה וכו או כתוצאה מזה שהלד סיים את חייו משימוש רגיל) כל מה שנשאר זה לד כחול......

פורסם
  • מחבר

אם ארצה להחליף באופן ידני,

באיזה סוג לד משתמשים בסלולאר בתור פלאש?

האם ניתן להשיג אותו כיחידה?

נערך על-ידי kkffiirr

פורסם

הלד המדוייק שונה בכל דגם של טלפון. אם אתה רוצה להשיג על הלד נתונים מדוייקים תנסה למשל לנתק חוט 1 שלו ולמדוד את הזרם שעובר בו

פורסם
  • מחבר

חששתי שזה מה שתגיד, מכיוון שזה נראה לי מסוכן למדוד את זה כשהוא פועל, צריך בשביל זה לחבר חוטים ולבדוק.

יש הרבה סיכון בפרוצדורה הזו לדעתי

פורסם

מסוכן?

שלא תקבל מכת חשמל מבטרייה ..

פורסם
  • מחבר

נו באמת, מסוכן למכשיר, קצת הגיון....

פורסם
חששתי שזה מה שתגיד, מכיוון שזה נראה לי מסוכן למדוד את זה כשהוא פועל, צריך בשביל זה לחבר חוטים ולבדוק.

יש הרבה סיכון בפרוצדורה הזו לדעתי

מדידת הזרם+מפל המתח בזמן פעולת הלד לא ממש תעזור לך לאפיין את הלד מכיוון שאת התכונות האופטיות של הלד לא תוכל למדוד באמצעים ביתיים.

מהמדידות לא תוכל להסיק מהו הזרם המקסימלי המותר ללד או הזרם שבו הלד לא משנה את צבעו (אורך הגל) או הזרם המינימלי המומלץ.

הדבר הכי פשוט שאתה יכול לעשות במידה והדבר מעניין אותך הוא לרכוש באיביי לד לאייפון 4 או 5 כקיט להחלפת הלד במכשירים שהלד לא תקין.

הלדים האלה הם במארז SMD ונמכרים בגליל של 4000 יחידות לכן רק אם תבצע הזמנה של גליל תוכל להשיג לדים כאלו.

בדרך כלל את הלדים האלה דוחפים בזרם של עד 500 מיליאמפר ושטף האור שלהם עשוי להגיע עד 120 לומן שזה הרבה מאוד ללד SMD.

אני אנסה למצוא לך לד כזה.

נערך על-ידי מרק10

פורסם

איזה טלפון זה?

פורסם
  • מחבר

אחלה מכשיר amoi n850

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים