עבור לתוכן

האם זה בטוח לקנות כבלי חשמל (למחשב) מסין?

Featured Replies

פורסם

בנוגע לכבל.. קנה מאריך עם כבלים 18/16awg .

מסין אני יכול להמליץ לך על moddiy אבל בישביל כבל 1 המשלוח יקר.

(יש לו בחנות את כל ה "ציוד" לסידור כבלים טוב במארז).

פורסם

כבל לא הולך להתחמם מזה שהוא מתוח על הפינה של הפח. הפח חתך אותו במצב קר בגלל המתיחה על קצה חד ונגע בחוט פנימי, וגרם לקצר. עכשו כתוצאה מהקצר החוט התלהט והמיס את הפלסטיק של כל החוטים האחרים. ברגע שהחוט הצהוב השני נמס גם החוטים שלו נגעו בפח והוא המשיך להישרף ביחד אם הצהוב הראשון

החוטים שרופים בכל מקום שבו היה קצר - בנקודה שבה המארז חתך אותם, וכנראה מאוחר יותר במקום נוסף קרוב יותר לחיבור. הזרם הגבוה של הקצר גרם להתחממות של החוטים לכל האורך. במקום שבו היה הקצר השני ניתן לראות שהחוטים היו מסובבים ביחד ולחוצים אחד כלפיי השני - מה שלא בעיה כשלעצמו, אבל ברגע שהפלסטיק התרכך מההתחממות הראשונית שנגרמה מהקצר הראשון, החוטים בתוכו צפו אחד לקראת השני וגרמו לקצר שני

פורסם

לא אמרתי שהוא הולך להתחמם כי הוא מתוח, הכבל הזה פשוט עבד קשה והתחמם, הפינה שהיתה החוליה החלשה נמסה ראשונה בגלל הלחץ שהופעל

עליה מפח המארז, הרי הכבל רק נח על הפח זה לא שהזזתי אותו הלוך וחזור כדי לחתוך אותו עם פינת הפח.

פורסם

זה לא היה קורה אם הכבל לא היה נחתך. הזרם שם לא מספיק כדיי לשרוף חוטים גם אם הם שמו 20 כשהיה צריך 18

פורסם
  • מחבר
אכן - אז פשוט תחבר את הכבל מהספק ל 4 פינים בלוח

זה לא סתם כבל - הוא ממיר אקטיבי, ב ebay הממיר ההפוך (בכיוון השני) עולה משהוא כמו 200 שקל אז זה נותן הערכה מה המחיר שהיה אמור להיות

אהה...

רגע רגע, האמת היא שלא שמתי לב, הנחתי שאם אני מחבר רק 4 פינים ממנו ביציאה אני עדיין מקבל את אותה התפוקה שנכנסה לתוכו.

אתה אומר שזה לא ככה.

אז איזה כבל אני צריך לחפש אם אני מעוניין להאריך את אורך ברירת המחדל שמעניק לי הספק?

לא יעזור לו לעבור ויזואלית על הכבל, יותר מאוחר אעלה פה תמונה של כבל סיני כזה שכמעט שרף לי את המחשב לפני שנה(פתחתי שרשור על זה בעבר).

הוא ויזואלית לא יכול לראות את עובי המוליך או עובי הבידוד.

הגעתי הביתה, הנה הכבל שהזמנתי מ-EBAY:

אני מבין. מה היית עושה אחרת אם כן?

בנוגע לכבל.. קנה מאריך עם כבלים 18/16awg .

מסין אני יכול להמליץ לך על moddiy אבל בישביל כבל 1 המשלוח יקר.

(יש לו בחנות את כל ה "ציוד" לסידור כבלים טוב במארז).

NOTED.

לגבי הMODDIY, האמת היא שאני צריך מספר כבלים אבל נראה שרק 2 מהם במחיר נורמלי ועלות המשלוח היא כ 40ש"ח...אגב זה רק אני או שאין להם מאריך לכבל 24 פינים? מצאתי משהו אבל הוא עולה 15$ שזה נשמע קצת מוזר בהתחשב שאיביי מוכרים ב2.7$ (אפילו אם זה זבל, עדיין, ההפרש במחירים...).

תודה רבה לכם!!!:)

פורסם

בממיר התכוונתי לכבל ה VGA ב 2500 שקל..

הכבל לספק הוא סתם כבל, מה שעובר בו עדיין מוגבל ל 4 PIN כלומר כ 95W "במצב רגוע"

פורסם

זה מתאם מ 20 ל 24, לא מאריך רגיל (יכולת העברת הזרם שלו במסילת 12V = לכרטיסי מסך שמקבלים את מתח שלהם מהלוח עדיין כמו של 20 PIN). אם אתה רוצה מאריך תחפש כזה ש 2 החיבורים שלו הם 24 PIN

מבחינת איכות החוטםי נראים בעובי סביר והעיקר - יש עליהם הדפסה, מה שאומר לדעתי שהם מיוצרים לפי מפרט כלשהוא ולא "סתם חוטים גנריים לא יודעים של כמה"

פורסם

אין בעיה. מה שכן החוטים שם הם בצבעים לא סטנדרטיים כך שלא ניתן לארות מייד מה הסדר שלהם, כשהוא מגיע תוודא ליתר ביטחון שכל חוט מחבר פין בחיבור הראשון אם אותו פין בחיבור השני ואין החלפות בין החוטים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה!!! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים