פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים יש לי מחשב נייד של פאקרד בל, הוא די ישן (אם צריך שם דגם כי זה חשוב תגידו לי..)בערך בן 3. עבר תיקון או 2. (בעיקר תיקוני מערכות קירור)עכשיו לאחרונה הוא לא נדלק- מה זה אומר לא נדלק..?הוא בעצם נדלק אפשר לקרוא לזה, מערכת ההפעלה לא עולה.יש עליו ויינדוס 7..כשמדליקים את המחשב נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר..המחשב נטען כרגיל אך שמגיע לשלב שבו הוא אמור לפעול.. (שהמחשב נדלק למעשה במצב רגיל)רואים רק עכבר על רקע שחור-אפור.אפשר עצות כלשהן?
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים קודם תנסה להיכנס במצב בטוח ותראה אם זה מתאפשר. נערך 2013 בנובמבר 1812 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים מחבר לא הצלחתי להיכנס במצב בטוח, ואני חושב שהצלחתי להיכנס לביוס (אם אני יודע מה זה ).. אם זה משהו בסגנון הזה אז כן חח (אצלי זה לא נקרא פשוט ביוס) נערך 2013 בנובמבר 1812 שנים על-ידי ziv951
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים לדעתי הבעיה במערכת הפעלה תנסה לעלות מ live cd אם הוא עולה כנראה שמשהו במערכת הפעלה הישתבש.
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים מחבר לעלות מ live cd הכוונה מהדיסק של ויינדוס? כי אין לי אותו שקנינו את המחשב קיבלנו אותו פשוט עם ויינדוס מובנה בלי דיסק
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים מהתאור שלך נראה לי שרק התקנת תיקון של חלונות תעזור היות וחלונות שלך משובש מאד.
פורסם 2013 בנובמבר 1912 שנים מחבר אין לי בעיה הבעיה שהווינדאוס מקורי ואין לי דיסק.. איך אפשר לעשות?עם דיסק צרוב? לא יהרוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.