פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים כבר מספר ימים יש לי את ההודעה המעצבנת הזאת. עשיתי חיפוש מורחב בגוגל והסיבות האפשריות הן ככה: אין מספיק כוח לספקboot sequencepower mode של דיסק הקשיחחומרה עם דפקטסוללת biosאני חייב לציין שהכל התחיל כאשר הוספתי 2 מודולים של זיכרון למחשב שלי. המערכת מזהה את כל הזיכרון ועובדת כמו שצריך. ניסיתי: bios חדשboot sequence שונההוצעת סוללה של bios ל-10 דקותשיניתי סדר של זכרונות בתוך הslots שלהםשום דבר... יש דרך לתקן את זה? אם הבעייה היא בזיכרון אז למה הוא לא דופק את כל המערכת?
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים מחבר כן, רק הזכרונות חדשים. אני מבין שזה הזכרונות. אני לא קולט למה זה מופיע... הודעה הזאת צריכה להופיעה רק כאשר יש שינוי ב-קונפיגורצית החחשב ברמת החומרה. בנוסף להודעה הזאת המחשב צריך להציג תוצאה כמו (update succcess), אבל זה לא קורה. נערך 2013 בנובמבר 1812 שנים על-ידי immolation
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים לא הבנת, רק הזיכרונות החדשים עובד תקין ? אולי זה תאימות בין החדשים לישנים. ביחד זה לא עובד.אילו זיכרונות יש לך ? חדשים וישנים ? נערך 2013 בנובמבר 1812 שנים על-ידי agent__smith
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים מחבר הכל עובד תקין. הדגם זה , G.Skill DDR3 ,שני גיגה כל אחת, אחד ישן ושתיים חדשים. בערב אני אבדוק את התדירויות של כולם, יכול להיות שהם לא מסונכרנים באמת... נערך 2013 בנובמבר 1812 שנים על-ידי immolation
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים יכול באמת להיות שבמצב אוטומאט המערכת לא מצליחה לתזמן אותם כמו שצריך, נסה לתזמן אותם ידנית, ותוודא כי דרישות המתח שלהם זהות.
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים לא מוםיעה גם ההודעה ללחוץ על F1 כדי לעדכן את ה DMI בביוס ??נסה להכנס לביוס ולצאת עם שמירה של השנויים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.