עבור לתוכן

בחירת מסך מחשב לצלם

Featured Replies

פורסם

אני צלם חובב, עובד עם תוכנת לייטרום במחשב נייד. זאת המטרה העיקרית ,

מעוניין לרכוש מסך מחשב , התקציב שלי +- 1400 ש"ח, הציעו לי לרכוש מחשב DELL 2412M, קראתי בפורום שהוא מסך מומלץ, אבל לא ראיתי התייחסות לעיבוד תמונות.

האם הוא מתאים? האם יש מסכי מט? הוא לא גדול מדי לעבודה מול מסך? מה המרחק שצריך לשבת ממנו?

יש המלצה למסך אחר יותר מתאים?

תודה,

פורסם

בתקציב שלך אין מסך עדיף ממנו. הוא מט, מגיע מכוייל די טוב מהמפעל.

גדול מדי? כנראה שאין דבר כזה. אנשי מקצוע עובדים עם 2 ואף שלושה מסכים, מסכי 27 ו-30 אינץ'.

מרחק מומלץ? כמה שנוח לך. אני מניח שחצי מטר - 80 ס"מ זה די נוח.

פורסם

בסקירה בTFTcnetral רשום שיש לו ציפוי AG אגרסיבי מדי שמוריד מחדות התמונה דווקא.

אני חושב שP2414H החדש יותר משתלם באופן כללי.

פורסם

אל תשכח להוסיף כבל displayport / hdmi לרכישה...

בהצלחה.

פורסם

^למה שיוסיף כבל DP או HDMI לרכישה?

פורסם

כי הוא מחבר את המסך למחשב נייד ולמחשבים ניידים אין חיבור dvi וכבל hdmi בדרך כלל לא מגיע עם המסכים (רק בדגמים היקרים יותר).

פורסם

אני יודע בדיוק למה שאלתי את השאלה ולא זו נראת לי היתה הכוונה שלו, התייחסת לכבל HDMI ולא לכבל DP.

בכל אופן בכל בית כמעט קיים היום כבל HDMI.

נראה לי שהוא חושב שכבלי DP או HDMI יהיו עדיפים מבחינת רזולוציה למרות שהמסך הזה הוא 1900x1200 וכבל DVI דואל לינק תומך עד 2560x1600.

פורסם

אז למה לא לרשום ישר שאין הבדל בין הכבלים ושאם יש כבר כבל hdmi בבית לא צריך להזמין?

במקום זה אתה שואל במטרה של "בו ניראה עד כמה הוא טיפש".

אגב זאת הייתה מטרת התגובה שלי.

פורסם

שאלתי כדי להבין למה התכוון המשורר ואם התכוון לעניין הרזולוציה לתקן אותו על טעותו.

דרך אגב שכחתי לציין שהמסך לא מכיל חיבור HDMI כלל.

פורסם

תגובה עניינית שתענה על כל האופציות עדיפה על "ולמה אתה חושב שהוא צריך..."

אתה שם אותו בעמדה לא נעימה שהוא צריך להוכיח במיוחד בישבילך למה...

אני רואה את סוג השאלות האלה שנשאלות לא פעם פה בפורום באור "מזלזל" יש לומר. (לא מדבר עליך אלא באופן כללי).

פורסם

אני מבין למה אתה מתכוון אך הבחור המליץ על הכבלים בבטחון מלא.

גם הוא יכל להסביר למה לרכוש אותם ובמה הם עדיפים.

בקיצור יש הבדל בין להגיד לבן אדם ״אתה יכול גם להוסיף כבל כזה או כזה ״ לבין ״אל תשכח להוסיף לקניה ככה וככה״ .

פורסם

זה למה דיברתי איתך:)

לנושא הדיון - היה לי מסך של דל דגם ישן יותר אבל המט האגרסיבי אכן מורגש - מטשטש ונותן אפקט צהוב בפינות.

בסדרות החדשות (יקרות יותר hm/h 2013) המט הרבה יותר קליל.

פורסם

כל מסך בעל תכונת IPS יהיה טוב עבורך בעיקרון זה מסך למעצבים תוכל להסתכל ולקבל את אותה תמונה מכל זווית כלומר הצבע לא ישתנה שתסכל מצידו של המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם

תוך כדי עיון בתגובות ובדיקת המצאי של מסכי DELL גיליתי 3 מסכים דומים לזה שחשבתי, ואולי לא, אני מתכוון 2412 black widescreen , ומסך 2412M, OP-RD09-5635, ומסך P2412H, שאחד החברים בפורום התייחס אליו,

ידוע לכם מב ההבדלים בין המסכים? המחיר של כולם דומה למעט האחרון שהוא בסביבות 1000 ש"ח

מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים