עבור לתוכן

קניית ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<)

אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר

מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה

ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות

אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי שאוזניות OVER EAR נורמליות יכנסו לתקציב

אני מתכנן את הקנייה עכשיו לכיוון הבלאק פריידי וסייבר מאנדיי כדי לתפוס את הדילים הכי חמים שיהיו ברשתות בארץ ובחו"ל

פורסם

לגבי העכבר - Mionix Naos 3200 מתאים ליד גדולה ואחיזת Palm ויש לו תמיכה לאגודל ולזרת. מתאים לו פאד מבד כמו Steelseries QCK.

לגבי מקלדת - הסוויצ'ים החומים נחשבים לסוויצ'ים all-round (טובים למגוון שימושים) אבל עדיף לנסות סוגים שונים של סוויצ'ים אם יש לך אפשרות כי זה עניין סובייקטיבי ואתה צריך למצוא את סוג הסוויץ' המתאים לך. מקלדת מכנית למשחקים מומלצת עם סוויצ'ים חומים - Logitech G710+

פורסם
  • מחבר

העכבר הזה לא בא לי בטוב בעין הוא לא זורם לי :\

משטח אלומיניום לא מתאים לכל סוגי העכברים?

אני מחפש מקלדת עם יציאת USB ומקשים מוארים בינתיים הכי נראה לי זה הblackwidow של רייזר הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא איזה סוויצ'ים מה שיש לKSP

פורסם

אם אתה מחפש יותר התנגדות בלחיצה אז אולי כדאי שתשקול שחורים (סוויץ' ליניארי). תעבור על כל סוגי הסוויצ'ים לפני שאתה קונה. מבחינת נתונים טכניים לפחות.

פורסם
  • מחבר

ממה שעברתי השחורים והחומים הכי מדברים אליי אני מחפש שקט ותחושה כשאני לוחץ

פורסם

מבחינת רמת רעש כל הסוויצ'ים הם אותו דבר פחות או יותר חוץ מהכחולים כמובן.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "תחושה" ? פידבק מהמקש ?

פורסם
  • מחבר

כן אני יקפוץ מחר לראות אם אפשר לנסות איזה מקלדת בKSP שאני יוכל להסגר אם בכלל מתאים לי מקלדת מכנית כזאת או אחרת..

פורסם
  • מחבר

טוב מקלדת אני כנראה ילך על הלוג'יטק

איזה עכבר יתאים לי לאחיזת PALM עם תמיכה לאגודל ולבוהן?

והאם יש בעיה לעכבר אופטי/לייזר עם משטח אלומיניום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים