עבור לתוכן

האם כרטיס מסך חדש יעניק ביצועים טובים במידה וזה השדרוג היחידי שייעשה?

Featured Replies

פורסם

בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא נראה לי מערכת מאוד ישנה.

נראה לי שזה יאט את הכרטיס מסך ולא יתן לו לממש את הפוטנציאל.

פורסם

עם Q6600, בגלל ארכיטקטורה ישנה ותדר פעולה נמוך, קשה היום להוציא ביצועים גבוהים ממשחקים חדשים.

פורסם

מסכים עם קודמיי ולכן אני מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, יש לי בול את אותו המעבד, וגם 4GB ראם.

מצד שני למרות המגבלה של המעבד, אחרי ששדרגתי מHD4850 (שקצת יותר טוב מה8800GT שלך) לGTX 660, הביצועים השתפרו בהרבה, ובהרבה משחקים שהייתי בהם מוגבל גרפית בעיקר, היה שיפור עצום (BF3 מהכי LOW עם 35FPS בערך, להכי HIGH ללא AA על 40-50 FPS במינימום).

אני אישית ממליץ לך לחסוך עוד כסף, ולקנות מחשב נורמלי חדש, כי המעבד מגביל אותי מאוד במשחקים חדשים כמו CRYSIS 3 וFAR CRY 3, ומן הסתם יהווה צוואר בקבוק עוד יותר גדול בכל המשחקים החדשים שיצאו שנה הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים