עבור לתוכן

אנגלית ברמה גבוהה

Featured Replies

פורסם

היי.

אני תלמיד כיתה יא' ואני רוצה להתחיל ללמוד אנגלית ברמה גבוהה, זאת אומרת ברמה של שפת אם או קרוב לזה.

אני חשבתי ללמוד במסגרות שמאפשרות משהו כזה מעבר ללימודים, נניח WALL STREET.

אז מה דעתכם על המקום?

פורסם

בשביל להגיע לאנגלית ברמה גבוהה אתה צריך לחיות ולעבוד במדינה דוברת אנגלית. קורסים בארץ לא יעזרו לך.

הדרך היחידה בגילך לשפר את האנגלית שלך היא לצרוך כמה שיותר תוכן באנגלית ללא תרגום (סרטים, אתרי אינטרנט, ספרים) ולדבר אנגלית עם אנשים כל הזמן. יש בתל אביב קבוצה של עולים וישראלים שנפגשים ומדברים אנגלית ועברית בשביל ללמד אחד את השני. שווה בדיקה.

פורסם

מחזק מאוד את מה שכתבו מעלי. האנגלית שלי לא התקדמה לשום מקום עד שלא התחלתי לעבוד במקום שבו הייתי חייב לדבר/לכתוב/לקרוא באנגלית על בסיס יומי.

פורסם
  • מחבר

אבל גם במסגרות כאלה מדברים על בסיס יומי או דו יומי באנגלית ועובדים בקבוצות מה שמסייע לתרגל את הדיבור בשפה... אז בשביל בעצם נועדו הקורסים האלה?

אין לי אפשרות להגיע לתל אביב, אני מחפש משהו קבוצתי שלאנשים בה יש מטרה כמו שלי, לדבר באנגלית טוב כמה שיותר

ספרים סרטים ואינטרנט זה לא מספיק, המקסימום שאפשר להפיק מזה זה כתיבה וקריאה. אני מחפש אנשים שאפשר לדבר איתם. מה דעתכם?

פורסם

ב WALL STREET לומדים מול מחשב. זה לא יעזור לך.

אין מה לעשות, אם כרגע אין לך עם מי לדבר אנגלית, אז אין. בינתיים תקרא ספרים - זה כן ישפר לך את האנגלית. כשתהיה אחרי הצבא תכיר עולות חדשות בתל אביב ותדבר איתן אנגלית.

פורסם

תקרא ספרים באנגלית ותראה סדרות בלי תרגום

פורסם

אני גם תלמיד בכיתה יא' שמעוניין ללמוד אנגלית ברמה גבוהה.

נתחיל מזה שתקרא ספרים ותראה סדרות וסרטים בלי תרגום.

תתחיל בסדרות וסרטים פשוטים, לדוגמא סדרה כמו CSI יהיה לך בעייתי להבין מכוון שיש הרבה קיצורים ומילים לא מוכרות.

ספרים אתה יכול לקחת מספריית בית ספר (אם יש בכלל) או מהספרייה העירונית, תתחיל מספרים לא ארוכים וקלילים יחסית ולאט לאט תעלה ברמה.

בנוסף הייתי ממליץ לך אם אתה רוצה גם לעבוד על Grammar אז יש את האתר "ego4u" שממש עוזר.

תוכל גם להקשיב לרדיו באנגלית, שתיחשף לשפה עוד יותר.

תחפש בגוגל איך לדבר במבטא אמריקאי ולאט לאט תתרגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים