עבור לתוכן

כשאני רוצה לעשות פירמוט, הבוט לא מזהה את הדיסק התקנה (מוזר)

Featured Replies

פורסם

שלוום,

אני בא להתקין windows ובקושי גם הכונן תקליטורים זיהה אותו .. קיצור הגעתי לשלבי ההתקנה ונתקעתי ברגע שהיה רשום

The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed (דרוש הקובץ Asms בתקליטור Windows XP Professional). הקלד את הנתיב בו ממוקם הקובץ ולאחר מכן לחץ על 'אישור'.

וזה לא מוצא לי , לא משנה כמה החלפתי דיסקים של התקנה זה לא מצא, ניסיתי לעשות לפי המדריך של מיקרוסופט מחקתי את הסקריפטים שביקשו כאן

[SIZE=1][FONT=arial]

[RIGHT][COLOR=#FFFFFF]
"[/COLOR][/RIGHT]

[/FONT][/SIZE][B]אזהרה שימוש לא נכון בעורך הרישום עלול לגרום בעיות חמורות שכתוצאה מהן יהיה עליך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. Microsoft אינה יכולה להבטיח שיהיה באפשרותך לפתור בעיות הנגרמות כתוצאה משימוש לא נכון בעורך הרישום. השימוש בעורך הרישום מתבצע על אחריותך בלבד.

[LIST=1]
[*]כאשר מתקבלת הודעת השגיאה, הקש SHIFT + F10 כדי לפתוח בהפעלת פקודות.
[*]הקלד regedit.exe, ולאחר מכן הקש על ENTER.
[*]לחץ על [B]HKEY_LOCAL_MACHINE[/B].
[*]בתפריט [B]קובץ[/B], לחץ על [B]טעינת כוורת (Hive)[/B] ולאחר מכן טען את ‎%Windir%\System32\Config\System.sav.
[*]כאשר תתבקש לציין שם, הקלד Test.
[*]אתר את המפתח הבא ולחץ עליו:[B]HKEY_LOCAL_MACHINE\Test\ControlSet1\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}‎
[/B]
[*]מחק את מפתחות הרישום [B]UPPERFILTERS[/B] ו-[B]LOWERFILTERS[/B].
[*]חזור על השלבים 6 ו-‏7 עבור מפתחות ‎ControlSet#‎‎ האחרים תחת הכוורת Test.
[*]לחץ על [B]קובץ[/B], ולאחר מכן לחץ על [B]יציאה[/B] כדי לצאת מעורך הרישום.
[*]אם הנתיב בהודעת השגיאה הוא אות הכונן הנכונה עבור כונן התקליטורים, לחץ על [B]אישור[/B] כדי להמשיך את פעולת תוכנית ההתקנה.
[*]אם תתקבל שוב הודע
[/LIST]
[/B]

-----------

ברגע שמחקתי אותם זה עשה לי ריסטרט למחשב וכל פעם כשעולה הפתיחה windows xp עם ההמתנה זה מחכה ואז עושה כל פעם ריסטרט אוטומטי..

וכשאני בא להכניס את הדיסק התקנה של הווינדוס כדי שהוא יזהה לי אותו בדיוק כשאני מדליק את המחשב זה לא מראה לי את הטקסט באנגלית שתמיד צריך להראות ואז ללחוץ אנטר אלא זה מראה לי מן מקף כזה שהוא מהבהב בצד שמאל למעלה. זה כאילו הבוט לא מזהה את הדיסק..

מה עושים ? הוצאתי 100 פעם כבלים והחזרתיי.. את הבטרייה של הביוסס.. כלום כלום לא עוזר, צריךך אתכםם

פורסם

ניסית להגדיר דרך הBIOS כדי שיקרא את הווינדוס מהדיסק ולא מהארד דיסק?

פורסם
  • מחבר

כן..

פורסם

כונן DVD שלך חולה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים