עבור לתוכן

internet explorer 11 קורס כל הזמן באתרים עם FLASH.

Featured Replies

פורסם

השבוע התקנתי אינטרנט אקספלורר גרסה 11 דרך WINDOWS UPDATE, מאז יש לי בעיה עם אתרים שיש בהם FLASH כמו YOUTUBE וכד', בכל פעם שאני נכנס לאתרים כאלה הדפדפן נתקע והדרך היחידה לסגור אותו היא ע"י מנהל המשימות, התקלה מסתדרת רק לאחר שאני מבטל את ה ACTIVEX של ה FLASH דרך ניהול הרחבות בדפדפן, ביצעתי בדיקה מעמיקה ויסודית עם כל שאר ההרחבות בדפדפן, ורק ה FLASH יוצר לי בעיה, כך שאין באפשרותי לצפות בסרטונים ב YOUTUBE ובכל אתר סרטונים אחר ברשת, ואני נאלץ בינתיים לעבוד עם דפדפנים אחרים CHROME ו FIREFOX, אך אשמח מאוד לקבל פתרון גם לאקספלורר ולהבין האם הבאג הזה של ה FLASH הוא בגלל הדפדפן של מיקרוסופט שצריכים לשחרר תיקון חם, או ש ADOBE צריכים גם לשחרר עדכון שפותר את התקלה.

חשוב להדגיש שבכל שאר האתרים אין לי בעיה בכלל.

תודה מראש.

נערך על-ידי erezo

פורסם

תשתמש בכרום שהוא בעל פלאש מובנה בדפדפן.

פורסם
  • מחבר

שים לב מה רשמתי, אני משתמש בינתיים בכרום, אבל אני רוצה פתרון גם לתקלה באקספלורר, כי זה לא חוכמה גדולה לומר תעבור לדפדפן אחר, זה לא פתרון.

פורסם

עשיתי את אותה הבדיקה ביוק עכשיו גם ואכן כל הטאב פשוט "ננעל".

יכול להיות שיצא עדכון שיסדר מתישהו, אבל יש סיבה שאתהמשתשמש בדפדפן הזה?

פורסם

אותה בעייה רק אצלי ב IE11 עם הפלאש האחרון.

חיפוש מראה שיש עוד רבים עם הבעייה הזו.

באתר של ADOBE לבדיקת הפלאש הוא מראה שהדפדפן אינו מזוהה - http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/find-version-flash-player.html

אם רק היה דפדפן אחר....

פורסם
  • מחבר

הסיבה העיקרית שאני ממשיך להשתמש בדפדפן הזה דווקא זה רק בגלל חיבור ה VPN המרוחק שיש לי למחשב בעבודה שלי, אני נכנס לאתר שממנו אני מבצע התחברות מאובטחת ועובד מהבית במקרה ואני כונן בחברה שלי, והאתר שלהם עובד רק עם האקספלורר ולא בדפדפנים אחרים.

פורסם

אני לא מכיר SSL VPN שעובד רק עם IE. וגם אם זה המצב (המאוד עלוב) של המוצר הזה, אז מה הקשר פה לשאר השימושים?

פורסם

תקלת ה FLASH המחורבן של ADOBE (סליחה על הביטוי),

קורה גם לעיתים קרובות גם ב FIREFOX.

אני כנראה שאעבור ל 'כרום' עד שמפתחי הדפדנים יפנימו,

שה FLASH הקיים הוא פשוט זבל!!

תוקע את הדפדפן ואת המחשב ומחייב אתחול...

פורסם
  • מחבר

אין קשר לשאר השימושים, רק ציינתי עובדה, כי על הדרך גיליתי את התקלה הזו גם.

אני מבין שכרגע אין פתרון, לדעתי הפתרון האמיתי צריך לבוא מכיוון ADOBE ועדכון אבטחה של מיקרוסופט ביחד.

פורסם
אני מבין שכרגע אין פתרון... הפתרון האמיתי צריך לבוא מכיוון ADOBE ועדכון אבטחה של מיקרוסופט ביחד.

ומחברת מוזילה גם כן... לא יתכן שהדפדפן שלה יקרוס ויתקע את מערכת ההפעלה.

פורסם

היי,

SAME HERE.

ניגשים לCONTROL PANEL, בוחרים בINSTALLED UPDATES מקישים על IE11- ועושים UNINSTALL.

PRESTO- יש לך אקספלורר 10 (או שבעצם אתה צריך להתקין אותו מהעדכונים, לא זוכר).

לחילופין, לפני שאתה עושה את כל אלו- תנסה ללחוץ על F12 (כלים למפתחים) ולבחור שם התאמה לIE10/9. ביוטוב זה לא עזר לי ולכן וויתרתי על הדפדפן אבל אולי בשימושים שלך זה יתאים.

בהצלחה.:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים