עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע לספק כוח שמתחבר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

חברים שלום ,

ברשותי ספק כוח SEASONIC 620 MODULAR וגם כרטיס מסך R280X של אסוס עם חיבורים 8PIN +8PIN,

הבעיה היא שאיני יכול לחבר את הכרטיס לספק כוח חוץ מאשר לעשות קומבינה ! אין לי בספק עוד יציאה של PCI E 8 PIN

אלה רק 6 PIN כלומר ( 6+8 פין והכרטיס דורש 8+8 פין) , עכשיו ניסיתי לחבר עם הכבלים שהם ATX 4P ו ESP 8P ביחד עם ה PCI E 8P וזה לא עבד המחשב פשוט לא נדלק , רק הצלחתי להפעיל אותו עם קומבינה של הרכבת PCI E 8PIN מספק אחר עם ה PCI E שמגיע עם הספק , אבל זה לא נראה לי בטיחותי ויציב ! מה עלי לעשות חברים , לא באלי לקנות ספק חדש לזה שאצלי אין לו אפילו חודש והוא אמור למשוך את הכרטיס ללא בעיות.

בברכה ,

פורסם

אנשים פה מאד אובססיביים לגבי אנשים שרושמים דחוף בכותרת האשכול, ממליץ לך לערוך.

פורסם
  • מחבר

הוא לא נותן לי לערוך את הכותרת.

פורסם

בתאוריה 6pin מספק 75W

8pin מספק 150W, החיבור עצמו מהספק זהה, נניח שתקנה מתאם מ6ל8 או כבל חדש מבחינת חיבורים אין בעיה (חשוב מתאם או כבל איכותי), השאלה איך הספק יתמודד עם זה, הספק שלך מספק בכל מסילה 24A ז"א 24*12=288W (ההגנה בספק הזה מזרם גבוהה היא אחרי 2 המסילות לכן הוא נחשב מסילה 1) הכרטיס שלך לוקח 250W לכן בלי oc אין בעיה עם oc נגיד יקח 300W במקרה הזה אני לא יודע איך הספק בנוי אם כל חיבור לוקח ממסילה אחרת אין בעיה אם שניהם לוקחים מאותה מסילה בתאוריה עברת את המקסימום למסילה (או שהספק יודע לנתב אני לא יודע איך זה עובד)

אופציה 2 מתאם מ2מולקס 4 לpci-e8

פורסם

בא נתחיל עם זה שתשנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום ותסיר את הדחוף.

כפתור עריכה על ההודעה הראשונה שלך בדיון ואז תוכל לשנות את הכותרת.

כרטיס המסך שלך דורש כ-250W.

חריץ ה-PCI E שלך מספק 75W, ה-8PIN שחיברת מהספק תאורתית 150W וחיבור 6PIN עם הקומבינה יספק כ-60W.

מה שכן תצטרך מתאם מ6PIN ל-8PIN(אמור להגיע עם הכרטיס).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההבהרה ,

עם הכרטיס לא קיבלתי מתאם ל 8PIN ( אני הופתעתי לרעה מזה ) קיבלתי רק מתאם CROSSFIRE ו מתאם HDMI ,

מה כן עם חיבור אחד הסתדרתי שהוא 8 P ( מהיציאה של ה PCI E מהספק לעבר הכרטיס ) , הכבל השני הוא הבעייתי ומה שעשיתי לו הוא לקחתי את החיבור ה PCI E השני שהוא 6P ( הכבל עצמו 6 P) והפכתי אותו ל 8P ע"י הלחמה, כלומר הכניסה לספק 6PIN והיציאה לכרטיס 8P (בדיוק כמו כבל המקורי היחידי שמגיע עם הספק)

השאלה שלי היא האם זה תקין לעשות דבר כזה ? והאם הוא מקבל את כל ההספק הדרוש ?

יש לציין כי שיחקתי איתו כבר ב BF 4 על אולטרה והכרטיס לא התלונן על כלום ולא היו לו קריסות.

בברכה ,

פורסם

אם עשית אותו גישור עם הלחמה טובה כמו במחבר ה-8פין אז אני לא רואה שום סיבה שלא יעבוד כמו שצריך, למרות שאני לא ממש בעד חיבורי קומבינה.

זה מה שהיית אמור לקבל:

https://shop.pcpower.com/accessories/6-to-8-pin-adapter.html

פורסם
  • מחבר

לא , לא קיבלתי מתאם כזה .... הכרטיס הוא ASUS R280X DIRECT והבנדאל שלו זה :

1 x CrossFire cable

1 x DVI to HDMI adaptor

מוזר שלכרטיס כזה לא הביאו מתאם מתאים ......

עכשיו מאיפה אני יכול להשיג מתאם כזה בארץ ?

בברכה ,

פורסם

נראה לי או להזמין מחול או לבקש ממישהו שקיבל ולא משתמש..

פורסם
  • מחבר

אההה הבנתי ,

ואם במקרה אני משיג מתאם שהוא מולקס ל 8 PIN זה יכול להוות בעיה לחבר את הכרטיס ?

פורסם

אתה צריך לתת לו בסך הכל 250W.

150W כבר נתת מכבל ה-8 פין שחיברת, 75W הכרטיס כבר מקבל מהסלוט של ה-PCI E, כבר יש לך 225W.

תוכל לחבר ממולקס ל-8 פין אם תמצא משהו כזה, בדרך כלל אלו שני מולקס ל-6 פין.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי , רק שאלה אחרונה במידה ואני אכן רוצה לעשות לכרטיס OC בנוני כמה וואט הוא יצרוך ?

האם זה יספיק ?

בברכה,

פורסם

אי אפשר להגיד לך בדיוק כמה הוא יצרוך עם OC בינוני(כרטיסי AMD קופצים לשמיים בצריכה תחת OC) וכן זה אמור להספיק.

קח בחשבון שכבר הוציאו לכרטיס הזה את המיץ מבחינת תדרים, ככה שאל תצפה להגיע רחוק..

פורסם
  • מחבר

אההה הבנתי , ועם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הכרטיס שהוא אכן מקבל את מלאו ההספק ומוציא את הביצועים המקסימליים ללא קריסות ?

בברכה ,

פורסם

תריץ באנצ'ים ומשחקים, אם לא קורס אז הכל בסדר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים