עבור לתוכן

אני היחיד שיש לו בעיות איטיות מטורפות בחצי שבוע האחרון?

Featured Replies

פורסם

בזב"ל + בזב"ל בינלאומי

כל מה שקשור לסטרימיניג באינטרנט: twitch, youtube, liveleak etc בכל אחד מהם זה פשוט סיוט בלתי נסבל להשיג באפר והרבה פעמים הוא בכלל לא נוצר וצריך לעשות ריסט לדף

פורסם

הם התשתית שלי ואני לא חש שום האטה בזמן האחרון. הכל כרגיל

פורסם

בזק + 014 ומרגיש קצת פינגים גבוהים יותר (בסביבות 5-10ms) בתקופה האחרונה.

מדובר בעליה קלה שעוקבת לעליה נוספות שגם התחילה לפני חצי שנה.

למשל, הייתי מקבל לגרמניה בערך 75ms והיום זה כבר יותר קרוב ל 85-90ms.

באמת שלא יודע מה גורם לזה, בדקתי גם בבית של אמא שלי שיש לה נתב אחר ואותה תשתית ומקבל בדיוק אותן התוצאות..

לא חושב שיש משהו ש 014 יכולים לעשות?

פורסם

היי,

נשמח לקבל פרטי התקשרות על מנת לבדוק את הנושא לעומק.

לצורך כך אנא שלח שם מלא, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה לכתובת: online@bezeqint.net ונציג טכני שלנו יחזור אליך בהקדם.

בברכה,

מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי.

בזב"ל + בזב"ל בינלאומי

כל מה שקשור לסטרימיניג באינטרנט: twitch, youtube, liveleak etc בכל אחד מהם זה פשוט סיוט בלתי נסבל להשיג באפר והרבה פעמים הוא בכלל לא נוצר וצריך לעשות ריסט לדף

פורסם

כמוני כמוך. אני עם

בזק + בזק בינ"ל 50MB וגם בימים האחרונים יוטיוב לא זז, לא מסוגל לראות סרטונים בכלל,

לא מקבל את המהירות המקסימאלית (עם קבצים שבוודאות לא בעיה לקבל) ואם אני מוריד ב3MB לשניה (חצי מהמהירות שאני אמור לקבל) אז כל האינטרנט מת - אתרים לא עולים, סקייפ לא עובד...

זה לא היה לי לפני כן. משהו באמת קורה :\

פורסם

אותו סיפור ...

בזק+בזק בלתי אפשרי לראות אפילו יוטיוב ...

היו לי גם בעיות בטעינות של דפים עד שהחלפתי ל DNS של גוגל..

מכ שכן הפינגים שלי נשארו בסדר..

פורסם

כנ"ל בעיות בטעינות עמודים. כאילו העמוד לא קיים ואז מרענן ועולה...

פה ושם חשבתי בעיות אצלי כי בדיוק התקנתי וינדוס 8.1 אבל מסתבר עכשיו שזה לא רק אצלי.

מתן - נראה כי זו לא בעיה טכנית של הלקוח הספציפי אלא משהו רוחבי.. אין לי בעיה לספק פרטי אישיים בפרטי או במייל כדי שיוכלו לפתור את זה, אבל שלא יתקשרו אלי ויגידו שמשהו אצלי לא תקין...

פורסם

היי,

מוזמן לשלוח פרטי התקשרות ל - online@bezeqint.net.

אנחנו נדאג שהבדיקה תעשה על ידי איש טכני בכיר בחברה על מנת לבדוק את כל הנקודות ולמצוא את הפתרון הטוב ביותר.

בברכה,

מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

כנ"ל בעיות בטעינות עמודים. כאילו העמוד לא קיים ואז מרענן ועולה...

פה ושם חשבתי בעיות אצלי כי בדיוק התקנתי וינדוס 8.1 אבל מסתבר עכשיו שזה לא רק אצלי.

מתן - נראה כי זו לא בעיה טכנית של הלקוח הספציפי אלא משהו רוחבי.. אין לי בעיה לספק פרטי אישיים בפרטי או במייל כדי שיוכלו לפתור את זה, אבל שלא יתקשרו אלי ויגידו שמשהו אצלי לא תקין...

פורסם
בזב"ל + בזב"ל בינלאומי כל מה שקשור לסטרימיניג באינטרנט: twitch, youtube, liveleak etc בכל אחד מהם זה פשוט סיוט בלתי נסבל להשיג באפר והרבה פעמים הוא בכלל לא נוצר וצריך לעשות ריסט לדף

לtwitch יש פתרון לchrome בצורת plugin שמתקן בעיות האטה בגלל השרתים באירופה. זה עובד די טוב ובזמן האחרון אין לי ממש בעיות אלא אם לstreamer עצמו יש בעיות . אני די הרבה בtwitch אז באמת כדאי להשתמש בזה.

חוץ מזה גם מומלץ להתקים better twitch TV בעיקר אם אתה מודרטור וגם בגלל שזה נוח מאוד . אני מודרטור ב3 ערוצים של 1000+ צופים אז ממש עוזר לי ה autocomplete names ו show deleted MSG כי ככה אפשר לדעת אם צריך להאריך את הtimeout של מישהו שמקבל על הראש מהבוט . הצלת אנשים מban קבוע היא עבודת קודש כי לstreamers יש לרוב יד קלה על ההדק. .

פורסם
  • מחבר
לtwitch יש פתרון לchrome בצורת plugin שמתקן בעיות האטה בגלל השרתים באירופה. זה עובד די טוב ובזמן האחרון אין לי ממש בעיות אלא אם לstreamer עצמו יש בעיות . אני די הרבה בtwitch אז באמת כדאי להשתמש בזה. חוץ מזה גם מומלץ להתקים better twitch TV בעיקר אם אתה מודרטור וגם בגלל שזה נוח מאוד . אני מודרטור ב3 ערוצים של 1000+ צופים אז ממש עוזר לי ה autocomplete names ו show deleted MSG כי ככה אפשר לדעת אם צריך להאריך את הtimeout של מישהו שמקבל על הראש מהבוט . הצלת אנשים מban קבוע היא עבודת קודש כי לstreamers יש לרוב יד קלה על ההדק. .
עכשיו בידיוק אני מנסה לצפות בהקלטה, עבר כבר 10 דקות ועדיין לא התחיל הBUFFER. באמת שזה נהפך לבלתי נסבל.
פורסם

אז עם כל זה.. את מי אתם חושבים שצריך להחליף? ספק או תשתית..

פורסם

אין כאן קשר לתשתית כל עוד המהירות לארץ תקינה.

ולנושא, גם אצלי יש איטיות עם בזב"ל, לכן פתחתי יוזר בספקית אחרת עד יעבור זעם.

פורסם
  • מחבר

שבוע לא היה לי מחשב ו... האינטרנט המזויין עדיין איטי

פורסם

לוקח דיי הרבה זמן של טעינת סירטונים ב youtube

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים