פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים ראיתי אותה באתר מכירות ומעניין אם מישהו יכול לספק לי יותר מידע.המחיר שלה (בשקלים אחרי מיסים) בערך 630 ש"חמעוניין בעיקר למעבד עם .o.c ושוקל לחבר לזה גם כרטיס מסך.הנה הקישור
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים יש מערכות דומות בארץ ויותר זולות ככה שלא רואה סיבה למה להזמין במיוחד. בגדול היא מציעה פתרון איכסון נוח אבל הביצועים די בינונים.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים מחבר תודה.מעוניין בתצורה זו (בה המאווררים לא צמודי-מארז-יש לי בעיה טכנית עם זה, השטח פנוי אסתטית,ויש שליטה נוחה על המהירות )דווקא. (תכל'ס אצל רובינו יש יותר מפרצי 5.25 ממה שצריך אז למה לא לנצל.)אבל כמובן איני נעול על הדגם\פירמה הזו, אשמח להמלצותיש קישורים? נערך 2013 בנובמבר 1712 שנים על-ידי yosi b
פורסם 2013 בנובמבר 2111 שנים אם אתה מחפש פתרון קומפקטי במחיר נורמלי אז רק הפתרון הזה של TT יתאים לך, יש מערכות יעודית של חברות אחרות סתם דוגמא אבל הם יקרות הרבה יותר.
פורסם 2013 בנובמבר 2111 שנים מחבר באמת קצת יקר . אבל בעיקר זה בלי מאוורר ורדיאטור , אני התלהבתי בעיקר מזה שמהמפרצים יוצא צינור, חוזר צינור בלי רדיאטורים (יש לי בעיית מקום ואסתטיקה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.