עבור לתוכן

עזרה עם זכרונות למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133

וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?

פורסם

SPD Speed אומר שזה התדר שהזיכרון מדווח על עצמו, כך שהמחשב יוכל להתאים את עצמו באופן אוטומטי לזיכרון (לזיכרון יש מעין ביוס משלו שמכיל מידע לגבי הזיכרון).

באופן רשמי, זיכרון DDR3, אם אני לא טועה, עובד בתדר של עד 1600MHz. כל הגדלה של תדר זה נחשבת המהרה (overclock) של הזיכרון (לעיתים הדבר דורש גם שינוי מתחים לזיכרון). במקרה הזה, הזיכרון יכול לעבוד בתדר של 2133MHz עם CL10. ה "TESTED SPEED 2400" מציין שהזיכרון הזה כנראה מסוגל לעבוד גם בתדר של 2400MHz. בקיצור, מדובר בזיכרון שמיועד לאנשים שרוצים לבצע המהרה של הזיכרון לתדר שהוא מעבר לתדר העליון הרשמי או לאנשים שרוצים לקבל רוחב פס לזיכרון גדול ככל האפשר,

פורסם
  • מחבר
SPD Speed אומר שזה התדר שהזיכרון מדווח על עצמו, כך שהמחשב יוכל להתאים את עצמו באופן אוטומטי לזיכרון (לזיכרון יש מעין ביוס משלו שמכיל מידע לגבי הזיכרון).

באופן רשמי, זיכרון DDR3, אם אני לא טועה, עובד בתדר של עד 1600MHz. כל הגדלה של תדר זה נחשבת המהרה (overclock) של הזיכרון (לעיתים הדבר דורש גם שינוי מתחים לזיכרון). במקרה הזה, הזיכרון יכול לעבוד בתדר של 2133MHz עם CL10. ה "TESTED SPEED 2400" מציין שהזיכרון הזה כנראה מסוגל לעבוד גם בתדר של 2400MHz. בקיצור, מדובר בזיכרון שמיועד לאנשים שרוצים לבצע המהרה של הזיכרון לתדר שהוא מעבר לתדר העליון הרשמי או לאנשים שרוצים לקבל רוחב פס לזיכרון גדול ככל האפשר,

או מעולה זה מה שאני צריך כי אני עושה OC למעבד ולכרטיס מסך פשות השם הזה psd הפחיד אותי תודה רבה

תגיד אתה יודע עם בארץ את ה Corsair Vengeance pro 16 gb 8gbx2 2133

פורסם

היום אין קשר בין המהרה של המעבד להמהרה של הזיכרון, ובטוח שאין קשר להמהרה של כרטיס המסך (פעם היית צריך לשנות את תדר הבסיס של הלוח, דבר שמשנה את התדר לכל הרכיבים, כולל הזיכרון והבקרים השונים, אבל זה לא המצב היום).

ההבדל בביצועים בין זיכרונות שרצים בתדרים שונים הוא דיי קטן וסביר להניח שלא תרגיש בהבדל בכלל, כך שלא בטוח שקניית זיכרון כזה תעזור לך במיוחד.

לא הבנתי בכלל למה התכוונת כשרשמת "תגיד אתה יודע עם בארץ את ה Corsair Vengeance pro 16 gb 8gbx2 2133".

האתר של הזיכרון היחיד המתאים למה שכתוב כאן הוא:

http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/vengeance/vengeance-16gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m2a2133c10.html

הזיכרון הזה הוא בעל פרופיל SPD שבו התדר הוא 1333MHz בתזמונים של 9-9-9-24, אבל הוא יעבוד גם בתדר של 2133MHz עם תזמונים של 10-11-11-31.

אני לא רואה שכתוב לגביו "TESTED SPEED 2400" (אולי התבלבלת עם מספר הפינים לזיכרון, שהוא 240).

פורסם
  • מחבר
היום אין קשר בין המהרה של המעבד להמהרה של הזיכרון, ובטוח שאין קשר להמהרה של כרטיס המסך (פעם היית צריך לשנות את תדר הבסיס של הלוח, דבר שמשנה את התדר לכל הרכיבים, כולל הזיכרון והבקרים השונים, אבל זה לא המצב היום).

ההבדל בביצועים בין זיכרונות שרצים בתדרים שונים הוא דיי קטן וסביר להניח שלא תרגיש בהבדל בכלל, כך שלא בטוח שקניית זיכרון כזה תעזור לך במיוחד.

לא הבנתי בכלל למה התכוונת כשרשמת "תגיד אתה יודע עם בארץ את ה Corsair Vengeance pro 16 gb 8gbx2 2133".

האתר של הזיכרון היחיד המתאים למה שכתוב כאן הוא:

http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/vengeance/vengeance-16gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m2a2133c10.html

הזיכרון הזה הוא בעל פרופיל SPD שבו התדר הוא 1333MHz בתזמונים של 9-9-9-24, אבל הוא יעבוד גם בתדר של 2133MHz עם תזמונים של 10-11-11-31.

אני לא רואה שכתוב לגביו "TESTED SPEED 2400" (אולי התבלבלת עם מספר הפינים לזיכרון, שהוא 240).

לא הבנתה אותי הכוונה שלי היתה שאני צריך זכרונות של 2133 וכון אני יודע שאני לא ממש ירגיש הבדל

ואני יעשה להם המרה בזמן שאני יעשה למעבד שלי המרה זו היתה הכוונה

בנוגע לבפרו שאלתי איפה אפשר לקנות אותם

ודרך אגב לא התבלבלתי תראה פה בנוגעה לטסט ספיד בKSP http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=17623&txt_search=corsair+vengeance&buy=&minprice=0&maxprice=0

ובאתר שלהם http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/vengeance/vengeance-16gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m2a2400c10.html

פורסם

א. אני לא יודע איפה אפשר לקנות את הזיכרון הזה, אבל אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך בזה.

ב. רשמת "Corsair Vengeance pro 16 gb 8gbx2 2133", אז פשוט חיפשתי זיכרון בתדר של 2133 ולא 2400.

ג. הזיכרון שהפנת אליו מבטיח לעבוד בתדר של 2400MHz. כל דבר מעל זה ייחשב המהרה "אמיתית" של הזיכרון (המהרה - הפעלת הרכיב בתדר גדול יותר מהתדר המוצהר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים