עבור לתוכן

HOTBOX שמשמש כמודם בלבד, מאפשר רק חיבור לכניסה אחת?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת.

עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות.

אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי?

כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי...

תודה מראש!:bounce:

פורסם

זה לא אפשרי - בגרסת הקושחה האחרונה של ה-HOTBOX, בתצורת מודם רק יציאת LAN אחת פעילה.

פורסם
  • מחבר
זה לא אפשרי - בגרסת הקושחה האחרונה של ה-HOTBOX, בתצורת מודם רק יציאת LAN אחת פעילה.

פשוט זוועה.. אני מיואש כבר מההוטבוקס הזה, יש לי 2 ראוטרים חוץ ממנו ואני לא מצליח למצוא תצורה שתאפשר לי להשתמש באחד מהם כריפיטר

Chief אם כבר הגבת לי, אתה יודע אולי אם כשההוטבוקס לא בתצורת מודם בלבד, אפשר להתחבר מהיציאות שלו אחת למחשב ואחת לראוטר(לWAN)?

תודה מראש

פורסם

בהחלט, כאשר הHOTBOX במצב נתב חבר יציאה אחת שלו לWAN של הנתב, את הנתב הגדר כDynamic IP, ואת היציאה השניה שלו למחשב.

פורסם
פשוט זוועה.. אני מיואש כבר מההוטבוקס הזה, יש לי 2 ראוטרים חוץ ממנו ואני לא מצליח למצוא תצורה שתאפשר לי להשתמש באחד מהם כריפיטר

Chief אם כבר הגבת לי, אתה יודע אולי אם כשההוטבוקס לא בתצורת מודם בלבד, אפשר להתחבר מהיציאות שלו אחת למחשב ואחת לראוטר(לWAN)?

תודה מראש

השאלה היא איך אתה רוצה לשרשר אותם -- קווית או אלחוטית?

אם קווית -- תתיחס רק לפרק האחרון במדריך.

אלחוטית - תעבוד לפי שאר המדריך.

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Chief ו-Torian!

הסתדרתי לאחר שקלטתי שבאמת חיברתי לWAN במקום ל-LAN

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים