עבור לתוכן

תקלה מוזרה - האינטרנט מתנתק כל יום בסביבות 8 בבוקר

Featured Replies

פורסם

מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?

פורסם
...ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה....

האם יש עוד מחשבים שזה קורה להם? אם כן זה יכול להצביע שהבעיה היא בנתב

כמו כן האם ביטלת מאפיני שמירת אנרגיה על כרטיס הרשת?

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא נייח... ואמנם יש מחשב נוסף, אבל הוא של השותף, והוא כבר לא בבית בשעה הזו בבוקר. אני אנסה לבדוק עם הפלאפון.

פורסם

טלפון אלחוטי ? מיקרוגל ? סלולרי ?

נסה לשנות ערוץ בנתב.

אורות בנתב/מודם לא מראים סיבה ?

נתב מוגדר להתחבר מחדש אוטומטית אם יש ניתוק ?

היתה לי בעיה דומה וזאת היתה בעיה במרכזיה של בזק.

פורסם
  • מחבר

הנתב על הגדרות ברירת המחדל (פרט לססמאות וכו'), שבוודאי לא השתנו פתאום. האורות במודם רגילים, האור בנתב המתייחס לחיבור לאינטרנט כבה כשזה קורה. לגבי חיבור אוטומאטי, אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר - אני בלי חייגן.

פורסם

החייגן נמצא בנתב ! תיבדוק מה מוגדר לו.

פורסם

נשמע כמו משהו להגבלת גלישה לילדים. אבל אם כך, ריסט לראוטר לא אמור היה לפתור את זה.

הייתי מנסה לשחזר הגדרות ברירת מחדש בראוטר, ומשנה סיסמאות אליו.

פורסם
  • מחבר

היום הבעיה חזרה על עצמה אחרי כמה ימי הפוגה, וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון כדי לוודא שהבעיה לא במחשב. הפלאפון זיהה את הרשת, אבל נתקע בשלב "obtaining IP adress". הראוטר, למעט הססמאות, על הגדרות ברירת המחדל.

פורסם

אתה מפעיל במקרה ביטורנט ?

סבלתי מזה מאוד במודם\ראוטר של בזק עד ששדרגתי לו קשוחה ( ומאז זה קורה לעיתים רחוקות )

פורסם
  • מחבר

בכללי כן, אבל דווקא לא ברגעים שזה קורה.

פורסם

מה הסטטוס של המודם כאשר אין אינטרנט?

הנוריות במצב תקין?

פורסם
  • מחבר

שוב, חוץ מהנורית המסמלת חיבור לאינטרנט.

פורסם

אם רק הנורה של האינטרנט נכבית אז יש בעיה ברשת וזה לא קשור לקו של בזק. בעיה ברשת יכולה לנבוע מכמה סיבות. עומס על הרשת- יש לנתק את כל התוכנות שיתוף ולבדוק. יש לנתק את כל המחשבים ברשת ולבדוק. כמובן שים סיסמה על מנת שהשכנים לא יגלשו על הרשת. בנוסף תאפס את הראוטר ותבדוק(כפתור ריסט). בנוסף תנסה לשים אי פי ידני +DNS בכרטיס הרשת(חפש בגוגל הסבר) ותמשיך לבדוק. אם לא עוזר כלום מזה תבדוק במחשב השני מה קורה. אם גם הוא מתנתק ועשית כבר איפוס לראוטר ואת כל הדברים האחרים. לך תחליף אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים