פורסם 2013 בנובמבר 1212 שנים אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GBהיה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית.נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MBהבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיקתודה נערך 2013 בנובמבר 1312 שנים על-ידי SPONER
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מחבר תודהאני לא יודע איך בודקים .אבל אני יודע שברירית מחדל של ההורדה היא "משתמשים" ---- "הורדות"שמה לא נמצא שום זכר לסרט . הורדתי את הסרט כמה פעמים ולא סיימתי להוריד , אך ההורדה האחרונה הסתיימה , ובמקום לרדת קובץ של 6.5GB ירד רק איזה 4GB ובנוסף הקובץ היה דף לבן שלא היה ניתן לפתוח אותו בשום דרך לא דרך נגן מדיה ולא ראר. נערך 2013 בנובמבר 1312 שנים על-ידי SPONER
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים תמשיך להשתמש בתוכנות מפגרות להוריד דברים מאתרים בעייתיים. בינתיים תפעיל תוכנה כמו Treesize שתגיד לך בדיוק היכן כל הגיגהבייטים שלך.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מחבר יש לי תקיה שנקראת FILES היא מתחת לתקית WINDOWS התקיה FILES מונע כה7GB קובץ 1 בשם pagefile.sys שוקל 4GB קובץ 2 בשם hiberfil.sys שוקל 3 GB , האם מה שיש בתקיה הזאת אני יכול למחוק? הכוונה שלי זה נראה שהתיקה היא לקבצים לא חשובים.תודה על התשובה
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מאיפה אני יודע מה יש לך שם בתיקיה FILES?זו לא תיקיה סטנדרטית של Windows, זה בטוח.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים נא ערוך את הכותרתבאיזה תוכנה השתמשת כדי להוריד את מה שהורדתכמו כן - כל דיון על חומר לא חוקי\גנוב\פרוץ אסור עפ"י חוקי הפורום.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מחבר בשום תוכנה לא השתמשתי , הורדתי דרך שרת מגה וקובץ הסרט ירד דרך דפדפן כרום.
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים מחבר בכרוםתלחץ ctrl+Jשם תראה את הקובץ יש show in folder ...לא עזר אחי לא היה אפשרות שמראה לאן הקובץ ירד רק את התקיה של ההורדות ושם לא מופיע הקובץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.