עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז הבא

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את המארז הזה והספק הזה מה אתם אומרים:

Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included )

Stylish front panel w/ blue and red LED lights. See-through clear window with 1 x 80mm RGB tri-color LED case fans. 2 x in-take temperature control fans. USB 2.0 Front / Material: 0.7mm SECC / Dimension(WxDxH): 200 x 450 x 430 mm

והספק כוח:

HEC (Heroichi) 300ER Power Supply

NIS 145.38

או זה

HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply

300W - TUV/UL/CE Certificated

מה ההבדלים בניהם

פורסם

מהי האיכות של ספקי RADIMAX האם היא משתווה לHEC??

איך השירות של חברת נעה ושל למיר?

פורסם

מהי האיכות של ספקי RADIMAX האם היא משתווה לHEC?

הספק 420W שמגיע עם ה-RAIDMAX הוא ג'נרי של 230W (אם אני זוכר נכון) ששמו עליו מדבקה.

ואל תשאל מאיפה אני יודע את זה..

המלצה שלי היא לקנות את ה-Raidmax ללא ספק (400 ש"ח ב-PCH), ולהוסיף ספק איכותי של Thermaltake אם יש תקציב.

או אם אין הרבה כסף אז HEC 300AR-T, ה-ER הוא סתם דגם חלש יותר.. אני לא בטוח מה ההבדלים בפועל אבל ה-AR לא סתם יותר יקר..

מנעה לא קניתי אף פעם, אבל למיר תמיד חזרו אלי תוך פחות משבוע שאפשר לבוא לקחת את המוצר.. בניגוד להרבה חנויות אחרות.

פורסם

הנה ביקורת

http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3800

באמת מאיפה הידע הזה על כך שהספק הוא 230W במקום 400 W על מה אתה מסתמך??

קצת תמוהה לי איך משווק מורשה עושה זאת ?

ולמרות שאמרת " אל תשאל אותי איך אני יודע " אני כן אשאל אותך ... איך אתה יודע ואם אפשר לקבל הסבר !

תודה אייל

פורסם

הספק 420W שמגיע עם ה-RAIDMAX הוא ג'נרי של 230W (אם אני זוכר נכון) ששמו עליו מדבקה.

ואל תשאל מאיפה אני יודע את זה..

המלצה שלי היא לקנות את ה-Raidmax ללא ספק (400 ש"ח ב-PCH).

אני מחכה לתגובה ממך ולצערי עדיין לא קיבלתי ממך תשובה על מה ששאלתי לגבי הספק כח .... אני אשאל אותך שוב

אייל

נ.ב

דע לך שלהשמיץ ללא מידע מדוייק יכול לפגוע בך וגם בלקוחות אחרים !!

פורסם
  • מחבר

גם אני רוצה לדעת איפה שמעת את זה

פורסם

לאחר שנתתי לך לינק לביקורת לך על המארז שבחרת ואל תתיחס לתגובה ללא ביסוס אני הייתי לוקח מארז + ספק

בלי לדאוג ....

זה שהשמיץ צריך לדאוג עכשיו!! ;D

פורסם

If Ran says so it's coming from a reliable source. But if you want to get screwed go ahead and be a test subject, we will all like to know how the PSU really is.

However it will be wiser to simply buy the case with no PSU and seperately buy a reliable PSU.

Regardless, stop jumping the thread, the next time it'll simply be locked.

פורסם

אני מחכה לתגובה ממך ולצערי עדיין לא קיבלתי ממך תשובה על מה ששאלתי לגבי הספק כח .... אני אשאל אותך שוב

דע לך שלהשמיץ ללא מידע מדוייק יכול לפגוע בך וגם בלקוחות אחרים !!

צר לי על העיקוב, פשוט אני לא בודק את הפורום הספציפי הזה לעיתים קרובות איש.

כיצד אני יודע?

אני בקשר עם יבואן שחשב על ליבא את המוצרים של Raidmax לארץ וכבר יצר איתם קשר.. לפני שהוא ידע שהם כבר נמכרים פה..

בזמן שישבתי אצלו הוא הראה לי את המחירון שלהם (חסוי לאנשים פרטיים כמובן).

במחירון של היצרן היה כתוב בבירור שהספק שמגיע עם המארז הינו 200W+ וניתן להדביק עליו מדבקה של 400W+ במקום.. (לא זוכר ערכים מדוייקים), והוא אפילו ציין זאת בפני.

כיצד זה מפתיע אותך? זה לא שונה בהרבה מספקי כח ג'נריים..

זה ברור שקומבו כל כך זול של מארז + ספק לא יהיה איכותי..

ואת מי בדיוק אתה חושב שצריך לתבוע על הוצאת דיבה? אותי? או את היצרן?

פורסם

בקשר לספקים זה ידוע אתה לא צריך להתפעל כל כך, כל מי שיש לו קשר עם איזה על חנות ויכול להגיע למחירים שלהם או לדבר עם אחד הספקים הוא יבין את זה בעצמו, ככה זה רוב הספקים הג'נרים (אני לא יודע בקשר לרדימקס האלה כי אנחנו לא עובדים איתם אבל עם ביודום אומר אני מאמין) כולם מספקים אותו מתחים לרוב לא יותר מ230 ולכל אחד יש מדבקה אחרת, במקרה של LG שאפשר להחשיב אותם לג'נרים אז הספקים שלהם הרבה יותר כבדים מספקים ג'נרים רגילים וגם יש הבדל במשקל בין הספקים שלהם עצמם.

פורסם

אגב אני לא בטוח שהדובים הם היבואנים.. המארזים נמכרים גם ב-PCH וגם בלמיר..

למעשה לראשונה ראיתי אותם בלמיר..

כמובן שגם יכולים להיות כמה יבואנים.. (כמו שאת Coolermaster מביאים גם PCH וגם דובים).

נראה לי שרק ב-PCH הם נמכרים ללא הספק..

פורסם

יצא לי לפתוח כזה מארז באותו יום שהוא הגיע עם עוד כאלו ארוזים ללא שאחד מהם נפתח

הספקים שלהם מגיעים מהחברה שמיצרת אותם ללא מדבקה נוספת אלא זאת המקורית של 420W ואין עליה עוד מדבקה

כפי שאתה טוען ...

יגוע לי על מספר לא קטן של משתמשים שרכשו כזה מארז + ספק מקורי ולא גילו שום תקלה או בעיה ... !

לפי ביקורת נוספת http://www.virtual-underground.com/reviews/RAIDMAXכאן

תקרא ותראה כי מדובר בספק כח מעל רמת גנרי ... והבעיה היחידה שלו זה שאין מספיק חיבורי מולקס מה

שאומר שתצטרך לרכוש כמה מפצלי Y .... בכל מקרה המארז הזה נותן תמורה גדולה מול מחיר .. כמובן שיש משתמשים

שיקחו ספקים ברמה גבוהה יותר כמו ANTEC וENERMAX אך למשתמש ממוצע זה יכול להספיק .

תודה שזה נראה תמוה עניין המדבקות אני לא חושב שהיצרן עושה את זה ואם כן זה ממש מצער

אבל להחליף מדבקות או לשים מדבקה אחרת זה תלוי ביבואן ... ואני לא ראיתי דבר כזה ...

עוד דבר נוסף ברשותך 8) לי אין כלים לעשות בדיקה מקיפה לכזה ספק .. וגם אין לי כסף מיותר לקנות עוד מארז כזה

( תסתכל במפרט ותראה שיש לי מארז וספק די טובים ) אני מאוד אשמח לראות בדיקה מקפת לכזה ספק ואשמח להיות נוכח בה

נראה האם באמת מסתתר ספק עלוב למדי מתחת לאריזה היפה .... וכך נוכל לעזור לכל קהילת המשתמשים בכל הפורומים

ושוב אין לי הוכחה לכך שהספק מספק רק 230W .. אבל אני ראיתי שאין 2 מדבקות :bigglasses:

יום טוב אייל

פורסם

מן הסתם לא יהיו שתי מדבקות.. פשוט ידביקו מדבקה של 420W במקום..

אין לי מושג מי באמת היבואן של המארזים עם הספקים, אז אין מאיפה לקחת אותו לבדיקה (ואני לא אתפלא אם היבואן לא יתן אותו).

אבל אם היה, אולי היה אפשר לקחת אותו לרוזטק לבדיקות, הם היבואנים של אנרמקס ובכלל מתעסקים במצברים, בטח יש להם כלים לבדיקה.

אגב כבר ניתן לראות ספקי כח חלשים איכותיים, כמו נגיד ה-200W שמגיע עם מארזי השאטל ועדיין מסוגל להריץ מחשבים חזקים כמו גדול, לכן זה לא מפתיע אם ספק 420W ג'נרי יעמוד במשימה.. השאלה היא אם לאורך זמן וביציבות ואמינות..

דבר שבלתי ניתן לקבוע בביקורת.

פורסם

גם אנ יחשבתי זה כולה ספק מה זה כבר יגול להוסיף לגרוע אז אחר ניסיון רע ומר עם לא פחות מ3 ספקים ג'נרים החלטתי שאני קונה ספק טוב והנה עובדה שמרגישים הבדל.

חוץ מזה למה אתה מתווכח? אני עובד בחנות ואני יכול להיות עד שדברים כאלה כן קורים, ואם אני לא טועה סי די לוג הם היבואנים של המארז (אולי לא היחידיים אולי בכלל לא אבל אם תרצו יותר מאוחר אני בחנות ואני יבדוק את זה) בכל מקרה יש הרבה חנויות\רשתות שמיבאים לעצמם כמו ivory אופיס דיפו ועוד ככה שאי אפשר לדעת על כל מי שמיבא משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים