פורסם 2013 בנובמבר 1212 שנים שלום..קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד intel i7 1150המאוור שהגיע עם המעבד הוא: alpine 11 rev 2 arctic cooling/המאוור מרעיש לא באופן מידי אלא לאחר פעולה ממושכת, מכיון שאני רוצה להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה חשוב לי מאוד מאוור שקט. לקחתי את המחשב לחנות ולאחר מספר בדיקות הם אמרו שהוא תקין לחלוטין אך כאשר המעבד מתחמם הוא מגביר את המהירות ל 3200 RPM ולכן הוא יותר מרעיש בשלבים מסוימים. (הגודל של המאוור הוא 9.6 סמ)הם הציעו לי מאוור אחר:[h=1]Thermaltake NIC F3 Untouchable[/h]קישור למוצר:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11282לטענתם המאוור יותר גדול בגודל הכללי כ 12 סמ אך יותר חלש ברעש.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המאוור הנל והאם אכן הוא שקט?במפרט רשום שהמהירות סיבוב היא 800-1600 RPM אך אין לי מושג האם זה טוב מבחינת רעש והוא יהיה שקט.כמו כן יש מאוור נוסף שהוא עם מהירות סיבוב אפילו יותר נמוכה:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8274הייתי שמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני המאוורים האלה? והם הם שקטים ואם כן מי מהם עדיף?תודה רבה!
פורסם 2013 בנובמבר 1212 שנים מה התקציב שלך למאוורר ? כמה שיותר נמוך רק בעל עוצמת רעש סבירה ? אם כן יש לך את הFREEZER 7.מעבר לזה יש לך את אחד מהפתרונות של SCYTHE שיהיו עדיפים על מה שהמליצו לך (הTT).
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים שקט יהיה לך גם עם הFREEZER וגם אם אחד מהפתרונות של SCYTHE אין סיבה לנצל את כל ה300 שקל שכן יש קירורים שקטים וטובים שמתאימים לך גם בחצי מהתקציב, כמו שהומלץ כאן
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מחבר אוקי אז אני אקנה את זה [h=1]Scythe Ninja 3 RevB[/h]נראה לי שקט וטוב... ותודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.