פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין
פורסם 2013 בנובמבר 1212 שנים יש לך אכסון שיתופי? VPS?שרת יעודי?יש לך גישה לIIS? אין לך פאנל ניהול בשרת?בעיקרון אתה אמור לקבל מחברת האכסון שלך NS1 & NS2 ולכל אחד IP משלו אותם אתה מזין בLIVEDNS או כל ספק דומיינים אחרעל מנת לנתב את הדומיין לשרת שלך.אם תפרט מה בדיוק יש לך (אכסון/VPS/שרת יעודי) ואיזה פאנל ניהול, אפשר יהיה לעזור לך בעניין.
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים מחבר יש לי שרת משלי מחשב עם WINDOWS SERVER 2008ה IP הוא קבוע.השרת נמצא בבית שלי כך שאין חברת איכסון חח. נערך 2013 בנובמבר 1312 שנים על-ידי leecooper25
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים אתה צריך ליצור DNS בשרת/מחשב ככה שתפנה את הדומיין אליו ואז שתוסיף את האתר לIIS הוא יזהה אותו אוטומטית והאתר יעבוד.http://www.techrepublic.com/blog/the-enterprise-cloud/how-do-i-install-and-configure-a-dns-server-in-windows-server-2008/327/
פורסם 2013 בנובמבר 1312 שנים ns name server מי השרת שאחראי על הZONE שלילדוגמא ועוד פרטים :***זונזר*** נערך 2014 באפריל 911 שנים על-ידי multicore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.