עבור לתוכן

צריכה המלצה לכ. מסך חדש בבקשה

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג.

חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים.

שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג.

תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.

פורסם

שני מסכים באיזו רזולוציה, מה שאר המפרט ?

גיימינג, איזה סוג של גיימינג ? משחק ספציפי כלשהו ?

פורסם

מה זה כמה שפחות? ללא תקציב זו תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

1920x1080 היא הרזולוציה שאני משתמשת בה כיום ונוחה לי מאוד. משתמשת בזוג מסכי DELL 24 אינץ'

מעבד i5-3570K

8GB זיכרון

דוגמא למשחק? COD נאמר? או Skyrim?

בנוגע לתקציב - אני באמת לא יודעת מה ריאלי. 500 שקל זה ריאלי? צריך יותר?

פורסם

500 שקל ואת רוצה יותר חזק מ-7800 זה לא ריאלי..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז מה כן ריאלי? בגלל זה אני מתייעצת פה.

פורסם

למה אף אחד בכלל לא אומר לה לפני כן שRadeon HD7800 זו בכלל סדרה של כרטיסי מסך שמאותה הסדרה יש את HD7850 וHD7870(יש גם את גרסאות חזקות יותר כמו HD7870XT).

אז לפני ששואלים אותה בכלל מה התקציב אולי כדאי שהיא שישאלו קודם איזה כרטיס מסך בדיוק מהסדרה יש לה?

פורסם

אני לא רואה טעם לשדרג כרטיס 7850 או 7870 אלה כרטיסים מעולים לFHD.

חבל להשקיעה 1500 שקל פחות או יותר שיש לך כבר כרטיס יחסית טוב.

פורסם
למה אף אחד בכלל לא אומר לה לפני כן שRadeon HD7800 זו בכלל סדרה של כרטיסי מסך שמאותה הסדרה יש את HD7850 וHD7870(יש גם את גרסאות חזקות יותר כמו HD7870XT).

אז לפני ששואלים אותה בכלל מה התקציב אולי כדאי שהיא שישאלו קודם איזה כרטיס מסך בדיוק מהסדרה יש לה?

כי ב-500 שקל היא לא תקנה משהו יותר חזק מאחד הכרטיסים שציינת, אולי ביד 2..

פורסם

^התקציב הוא לא 500ש"ח כל זה בגלל שהיא לא ידעה מה ריאלי אז היא סתם זרקה תקציב ועוד היא כתבה לך לפני

בנוגע לתקציב - אני באמת לא יודעת מה ריאלי. 500 שקל זה ריאלי? צריך יותר?

ואחרי

אוקיי, אז מה כן ריאלי? בגלל זה אני מתייעצת פה.

ובכלל לפני כן אם משתמש או משתמשת כותבים שכרטיס המסך שלהם הוא Radeon HD7800 זה כבר מראה על חוסר הבנה מסוים אז במקום להתחיל לשאול אותה לגבי תקציב מאחר וזה חסר טעם כי היא בכלל לא בקיאה בעניין(היא בכל זאת שאלה אותך אם צריך יותר אז אין צורך לצאת מנקודת הנחה שהיא לא יכולה להרשות לעצמה), בגלל זה היא באה לפורום הזה מלכתחילה, עדיף פשוט לשאול אותה קודם מה הדגם הספיציפי מהסדרה כדי לעשות סדר בעניינים ואחרי זה לחשוב אם כדאי לה בכלל לשדרג והיא תעשה את החישוב אם זה משתלם בכלל מבחינתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים