פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים היי ,התחלתי את הפרויקט שלי (הפעלת דוד חשמלי + שער חשמלי באמצעות הטלפון)אך אחת הבעיות שבהן נתקלתי שלמעשה הראוטר משנה כתובת IP בכל רגע שבו ישינה הפסקת חשמלזאת אומרת כתובת ה IP מתחלפת לי בכל פעם שאני מכבה ומדליק את הראוטרעכשיו השאלה היא האם אפשר באמצעות פקודה פשוטה לעקוף את זה? בכדי שאוכל להיכנס לאותה הכתובת וזה ישלח אותי ישירות לשרת של הארדוינוהרי מספיק שניה אחת ללא חשמל בבית והראוטר משנה לי כתובת IP וכאשר אני מחוץ לבית אין לי מושג האם הכתובת התחלפה או לא...מבחינה חשמלית אפשר לסדר את זה על ידי הוספת ממסר וUPS קטן אשר תמיד יתן מתח לראוטר ולא יתן לו לכבות ולמעשה אני פוטר את תקלה של הפסקת חשמלהממסר עובד בתור צ'יינג' אובר מגעים COMMON + NO (חברת חשמל) NC + COMMON (UPS הסליל מחובר לספק.הפתרון החשמלי פחות טוב מיכוון שגם לUPS יש מגבלה של זמן וזה מיקר את העלויות ולכן השאלה שלי האם יש פקודה שמאפשרת לארדוינו אוטומתית לסנכרן בין הטלפון לרשתתודה רבה לכל העוזרים!!!
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים זה לא הנתב שלך. זה הדרך בה הISP עובד - אתה מקבל כתובת חדשה מה DHCP pool שלהם.תשלב שירות dynamic DNS כלשהו ותמיד תגיע ליעד הנכון.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר זה לא הנתב שלך. זה הדרך בה הISP עובד - אתה מקבל כתובת חדשה מה DHCP pool שלהם.תשלב שירות dynamic DNS כלשהו ותמיד תגיע ליעד הנכון. אוקי תודה אני יקרא על זה קצת באינטרנט
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר חיפשתי בגוגל מידע על ה Dynamic DNS...לבסוף נעצרתי על האתר הזה http://www.noip.comהגדרתי את כל הכתובות IP וPORT..הכל עובד הוא אכן מעביר אותי לכתובת השרת של הארדואינו אך לצערי אינו פותר את בעיית השינוי ה IPלמישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מה זאת אומרת לא פותר?השרות אמור לעדכן את השרתים של אותו ספק שרות כל פעם מה הכתובת שאתה יוצא איתה לרשת האינטרנט. אתה ניגן תמיד לפי host name ייחודי שאתה מקבל מאותו ספק שירות. נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר מה זאת לא פותר?השרות אמור לעדכן את השרתים של אותו ספק שרות כל פעם מה הכתובת שאתה יוצא איתה לרשת האינטרנט. אתה ניגן תמיד לפי host name ייחודי שאתה מקבל מאותו ספק שירות.יכול להיות שאני מגדיר משהו לא נכון :\ , כי בתכלס הוא עובד לי כמו דומיין ... במקום לכתוב כתובת IP אני רושם כתובת שמיתאבל אני מכבה ראוטר מדליק מחדש הכתובת משתנה והוא כבר לא ניגש לשרת של ארדוינו דרך הכתובת השמית :\
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים אז לאן אתה מגיע?הצד של הלקוח צריך להספיק לעדכן א הצד של השרת כדי שזה יעבוד.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר אז לאן אתה מגיע?הצד של הלקוח צריך להספיק לעדכן א הצד של השרת כדי שזה יעבוד.לא מגיע לשום מקום שגיאה פשוט שלא נמצא אתר כזה...
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר האמת שאני לא כל כך יודע איך לבדוק את זה ודי התייאשתי אני פשוט ילך על אופציית הUPS ובך זה יקבעה את ה IPאשמח לעוד תגובות הצעות או מדריכים כיצד ניתן לפתור את הבעיה הזאת בדרך הכי יעילה תודה על העזרה בכל אופן!!
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אין פה מה להתייאש.יש תוכנה בצד לקוח (מיושם בציוד קצה או כתוכנה שרצה על מחשב) שמוגדר בה מנוי מוסיים כמו martinb2.no-ip.com וניא צריכה לשלוח עדכונים כל כמה זמן לשרת של no-ip כדי לעדכן שזאת כתובת הIP הציבורית של אותו מנוי. זה כל הרעיון של dynamic DNS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.