פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים שלום.האם ניתן לשחזר תמונות שנמחקו בטעות מפלפון?המכשיר הוא GALAXY S2.כמובן שחלק מהתמונות מגובות במחשב אבל לא כולם.תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים אם הם היו על הכרטיס זיכרון - אולי. אם על המכשיר עצמו, אז אני לא מכיר שיטה... אולי מישהו אחר יודע.
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים מחבר ניסיתי כרגע עם RECUVA הוא כביכול הצליח לשחזר כ100 מתוך 140 שבחרתי.כאשר אני בתוך התיקייה אני רואה את התמונות אבל כשאני פותח אני רואה רק כ10% מהתמונה וכל השאר באפור ..
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר איך לעזאזל אני משתמש בזה?טוב הורדתי בטעות משהו אחר נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי kozimus
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים גם לי זה קרה בעבר שנמחקו לי התמונות מהמכשיר.הייתה אפליקציה שאני לר ממש זוכר את שמה אבל היא גם לא הייתה מוצלחת כל כך.היא הביאה לי אפשרות לשחזר אלפי תמונות שהיו ונמחקו וגם כאלה שרק השדים יודעים מאיפה הם צצו.רובם של התמונות שכן הצלחתי לשחזר שוחזרו אך באיכות מזוויעה והרזולוציה עוד יותר.בקיצור, זה לא מעט עבודה וגם דורש לא מעט זמן (לפחות כך היה לי) וגם לא בטוח שזה שווה את זה.אם יש מישהו שמכיר אפליקציה או תוכנה שתוכל לשחזר די בקלות ללא פגיעה בתמונות יהיה נחמד לשמוע ולשמור לעת הצורך.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים גם לי זה קרה בעבר שנמחקו לי התמונות מהמכשיר.הייתה אפליקציה שאני לר ממש זוכר את שמה אבל היא גם לא הייתה מוצלחת כל כך.היא הביאה לי אפשרות לשחזר אלפי תמונות שהיו ונמחקו וגם כאלה שרק השדים יודעים מאיפה הם צצו.רובם של התמונות שכן הצלחתי לשחזר שוחזרו אך באיכות מזוויעה והרזולוציה עוד יותר.בקיצור, זה לא מעט עבודה וגם דורש לא מעט זמן (לפחות כך היה לי) וגם לא בטוח שזה שווה את זה.אם יש מישהו שמכיר אפליקציה או תוכנה שתוכל לשחזר די בקלות ללא פגיעה בתמונות יהיה נחמד לשמוע ולשמור לעת הצורך.אם אני לא טועה השתמשתי בT2J Photo recovery.*אני לא אחראי על התוצאות או על הדברים שנגרמים לך כתוצאה מהשימוש בתוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.