פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים יש לי IHP120 ואני מעוניין לקנות משדר רדיו (כדי שיהיה אפשר לשמוע באוטו בלי כבלים מיותרים ובלי להחליף רדיו לאחד עם line-in)יש את ה-tunecast II , tunecast של Belkin ואת ה- IRock 400FM .מה שרציתי לדעת זה עם מישהו ניסה כבר אחד מהם או כול משדר אחר,ואם כן מה איכות הסאונד ואיך כמות הרעשים.האם יש בעיות עם התדרים הקבועים שלהם (88.1 , 88.3 , 88.5 , 88.7) בארץ ?
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר ב-CompUSA למשל.לצערי אף אחד עוד לא מיבא את זה לארץ.ממה שבררתי בפורומים המשדרים האלה לא שווים את הכסף מכיוון שהסאונד מהרדיו מלא ברעשים (במיוחד בעיר).היחידי שעוד היו עליו קצת ביקורות טובות הוא ה-Tunecast II של Belkin שבו ניתן לתכנת כול תדר מ-88.1 - 107.8
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אני חשבתי גם לקנות כזה לאיפוד שלי אבל אני בכלל לא בטוח שהוא טוב לתדרים של ישראל הרי התדרים פה ובארה"ב שונים ואני לא בטוח שאפשר לשנות את זה...בלי קשר למה שיהיה רעשים בסאונד?
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אם התדרים היו שונים אז רדיו מארצות הברית לא יכל לשמש אותך בארץ-בכל העולם תדרי הרדיו דיי זהים בין 88-108 MHZ
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אוי זה חמוד הדברים האלה לאבא שלי יש כזה לפלאפון דיבורית עזאתזה מכשיר קטן עם מיקרופון שמלבישים על הרמקול של הפלאפון עם קליפס כזה וזה משדר את זה בגלי רדיו ואז שומעים את זה ברדיו של האוטוזה חמוד מאוד הדבר הזהאני לא חושב שהאיכות תהיה כל כך טובה במוזיקהפשוט תחבר את זה כרגילעם יש לך ליין אין תחבר בכבל רגילעם יש לך קלטות בלי כניסה אז תחבר עם הקלטת הזאת עם יש לך דיסק בלי כניסה.... נדפקת
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים התדרים בארה"ב ובארץ הם בדיוק אותו דבר. (88-108 נדמה לי, בכל אופן אני בטוח במשפט הראשון)וכן, אני מתאר לעצמי שבארה"ב צפופת התחנות והתדרים יהיה קשה להשיג תדר נקי. בכל אופן, אני בטוח שהאיכות לא כזאת גרועה כי פעם היה לי איזה משדר שבניתי מקיט ושבכלל היה מיועד למיקרופון, עשיתי לו איזה (חרא) המרה וחיברתי אותו למוסיקה, יצא מספיק טוב רק שהקיט נהרס ובכלל רציתי משהו יותר רציני. אם אתה מזמין, אני מצטרף!
פורסם 2004 באפריל 221 שנים ההבדל בין הארץ וארהב היא בהבדלהכלומר בארץ יש הבדלה של 0.05 ובארהב רק 0.1נו זה מה שאני מתכוון התדרים בדיוק אותו דבר אבל הקפיצות שונות... דבילים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.