פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי!מה עושים?יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON !אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אם תפסיק לרגע להתלהב מהרכיבים ה"פ33תיים" וה"חייתיים" של המחשב שלך ותגיד איזה כרטיס מסך יש לך, אולי נוכל לעזור לך...
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אם תפסיק לרגע להתלהב מהרכיבים ה"פ33תיים" וה"חייתיים" של המחשב שלך ותגיד איזה כרטיס מסך יש לך, אולי נוכל לעזור לך... LOL!!!! :lol: :lol:
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים You have received a message!אני נסיתי להגדיר את הבס של הלוח במקום100X12 כדיי שזה יעבוד ב 1200 מגהרץנסיתי חהגדיר 200X6ובהפעלת המחשב היה לי מסך שחור חכיתי איזה ועדין היה מסך שחור אז החזתרי את זה לרגיל אבל השאלה היא כזאת בדקה הזאת שזה היה מוגדר כךמשהו היה יכול להידפק או להישרף
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים דריברים של VIA הכי חדשים - תוריד!דריברים 28 של NVIDIA - תוריד!עדכון ביוס ללוח אם - תעשה!לא פועל עדיין? התקנה חדשה של WINDOWS "על נקי"!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.