פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אבא שלי קנה מחשב חדש ואין חיבור Parallel שזה מה שיש למדפסת. יש איזה שהיא דרך לעקוף זאת?תודה
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים יש באיזור ה 100 שקל כרטיס PCI עם יציאת LPT, השאלה היא אם אתה יכול לוותר על הסלוט ואם שווה להשקיע את הסכום הזה בשביל מדפסת ישנה.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר אומנם זה לוותר על SLOT PCI היחידי אבל מה שהתכוונתי לעשות עם הסלוט זה לחבר לו שני מחשבים ברשת עם כרטיס רשת נוסף. חוץ מזה הוא רופא שיניים, ויש להם הרבה תוכנות שעל מנת להפעיל אותן צריך לחבר פלאג ליציאת הPARALLEL ככה שזה לא רק המדפסת. ממש תודה, עזרת לי רבות.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים למחשבים של שאטל אפשר לקנות תוספת של חיבור פרלל שלא באה על חשבון חריץ ה-PCI היחידי... תפנה למוכר ותדרוש שישיג לך כזה ואם לא, תמיד אפשר להזמין מחו"ל. קישור למוצר הזה באתר של שאטל :http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=395שים לב גם לדגמים שתומכים בחיבור הזה (לא כל ה-XPC מסתבר... )
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים אתה יכול לקנות סויטץ' ולחבר את שני המחשבים עם כרטיס רשת אחד, או לקנות כ.רשת חיצוני (USB).שני הפיתרונות יאפשרו לך להשתמש בסלוט בכדי לשים בו כרטיס LPT במקרה שלא תוכל להשיג את המתאם שהוזכר פה.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר אתה יכול לקנות סויטץ' ולחבר את שני המחשבים עם כרטיס רשת אחד, או לקנות כ.רשת חיצוני (USB).שני הפיתרונות יאפשרו לך להשתמש בסלוט בכדי לשים בו כרטיס LPT במקרה שלא תוכל להשיג את המתאם שהוזכר פה.כן אני יודע, אבל רציתי לעשות עם מה שיש זמין(בבית).
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים יש פתרון מאד נוח ומאד יקרלקנות משדר בלו-טות שמתחבר ל-USB במחשבומקלט מיוחד שמתחבר ל-LPT של המדפסתככה יש לך מדפסת אחוטית בלי LPTזה עולה משהו כמו 600 שקל...
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר יש פתרון מאד נוח ומאד יקרלקנות משדר בלו-טות שמתחבר ל-USB במחשבומקלט מיוחד שמתחבר ל-LPT של המדפסתככה יש לך מדפסת אחוטית בלי LPTזה עולה משהו כמו 600 שקל...משדר בלוטות לUSB יש לי, אבל איפה ראית מקלט שמתחבר ל LPT ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.