פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?.המעבד הוא intel Dual Core T4400והזיכרון הוא מסוג DDR3יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים אולי תרשום את הדגם המדוייק של המחשב? אנחנו לא אמורים לנחש רוב הסיכויים כיוון שזה DDR3 אז הוא תומך ביותר מ-4GB בלי בעיה. אבל תרשום את הדגם. כמו כן, כדאי שתעשה "פירמוט" / חזרה למצב ההתחלתי של המחשב בעזרת מחיצת השחזור, יתכן שעם הזמן מע' ההפעלה אגרה כל מיני שטויות וגם התחלה נקייה למע' הפעלה תתרום להרגשה הכללית שלך במחשב.
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר אין בעיה,פשוט לא הייתי בטוח אם זה חשוב.הדגם הוא :[h=1]TOSHIBA Satellite L500-1R3 windows 7 64 bit[/h]intel Dual Core T4400 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhzבקשר לפירמוט אני די אוהב לאגור דברים, יהיה קשה לי לפרמט אבל אני תמיד דואג לסרוק וירוסים ולבטל תוכניות ברקע לא נחוצות אבל עדיין במצב עבודה רגיל הוא יכול להשתמש ב-2G בקירוב ובקלות הוא עולה מזה לשימוש יותר גבוה ומתחיל להתאמץ ולעשות רעש במאווררים ולהגיע למצב שהוא מקרטע.
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים אממ...לפי מה שבדקתי המחשב מגיע עם DDR2 כך שהמקסימום שתוכל לשים במחשב הוא אכן 4GB בלבד.אם אתה רוצה לשפר את הביצועים, יש לך אפשרות אחרת:- לקנות SSD ולשים אותו במקום הצורב (כיום השימוש בצורב נמוך מאד ועד לכדי לא קיים) וניתן להשתמש במקומו בעזרת מתאם לשים כונן קשיח מהיר כדוגמת SSD.אתה בטוח שזה DDR3 ?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים רעש במאווררים, מישהו אמר לנסות לבדוק טמפרטורות?המערכות קירור במחשבים ניידים נוטות להתלכלך ולהסתם יותר מבמחשב שולחני,יש גם סיכוי שצריך לחדש את המשחה הטרמית.זהו תהליך שניתן לבצע לבד אם יודעים כיצד לפרק ולהרכיב את הלפטופ. במרבית הלפטופים צריך לפרק את המחשב כולו, להגיע ללוח האם, לפרק את הקירור ולנקות ורק אז להחזיר את המחשב לקדמותו.ישנם מחשבים שהגישה קלה למערכת הקירור כמו חלק מדגמי לנובו, אבל בטושיבה עוד לא נתקלתי בדגם שקל להגיע למערכת הקירור שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.