פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים אתה יכול להסביר מה כוונתך פה?מה "כל כך פשוט"?השאלה פה האם החוק מגדיר עסק שפועל כמו שהם פועלים כ"יבואן", או לא.מה זה יבוא פרטי? אני קונה את המכשיר מגוגל או מהם ? אם מהם, אז הם היבואנים, לא ?האם לחוק איכפת איך הם קנו את המכשיר עבורי ?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים סביר להניח שמדובר בחברה שלא רשומה בארץ בכלל(וזה לא משנה אם חברת האם/אחות שלה יושבת ביוקנעם)הם גם לא מנפיקים חשבונית על השירות שהם נותנים לך. נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי omrij
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים אתה בטוח? אני חושב שקיבלתי מהם חשבונית ישראלית בעבר. גם את דמי המשלוח שהם לוקחים הם לא מכניסים לחישוב המיסים בישראל.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים ממה שאני זוכר הם נותנים חשבונית על היבוא בלבד (המשלוח לישראל)מצד שני, אני אף פעם לא משתמש בשירות קונים עבורך שהם מציעים
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים הזמנתי מהם כבר 5-6 דבריםמעולם לא קיבלתי חשבונית.לא במייל, לא פיזית עם דבר הדוארוגם אין אפשרות באתר שלהם להפיק חשבוניות.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים ממה שאני זוכר הם נותנים חשבונית על היבוא בלבד (המשלוח לישראל)מצד שני, אני אף פעם לא משתמש בשירות קונים עבורך שהם מציעיםגם אני לא השתמשתי בשירות קונים בשבילך. אך הנקודה היא שהם כן נותנים חשבונית ישראליתמוזר עומרי. ניסית לבקש מהם ?- - - תגובה אוחדה: - - -עומרי, החיוב בכרטיס אשראי הוא על עסקה בארץ או בחו"ל ? לדעתי בארץ.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר הזמנתי מהם כבר 5-6 דבריםמעולם לא קיבלתי חשבונית. לא במייל, לא פיזית עם דבר הדואר וגם אין אפשרות באתר שלהם להפיק חשבוניות. כן יש אפשרות, אתה כנראה פשוט פספסת את זה כי זה מוסתר דיי טוב משום מה.. מה שהחץ מצביע עליו זה לינק: החשבונית בלינק היא איזשהו מסמך "Invoice" לא-יותר-מידי-רישמי וכמובן שלא ישראלי (כל הכיתוב באנגלית). מצד שני הדוגמה שיש לי היא רק על שירות המשלוחים נטו, לא ב-"קונים עבורך" שבו אתה משלם להם את מלוא הסכום. נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי Milford Cubicle
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים אין שם מספר עוסק/ח.פ.זאת לא חשבונית ישראליתאין שם גם מע"מ על השירות שהם נותנים.החיוב הוא בדולרים אבל יש גם תרגום לשקלים.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים עצם זה שהם משחררים עבורך את החבילה מהמכס, גורמת להם לעבוד בארץ ולכן חייבים לשלם מיסים כחוק.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים הם מחייבים אותי בפייפל בשקלים. אבל נכון אין ח.פ. בקבלה.מה הקשר שלהם לאתר Buy2 ששיך לקשת ונטקס ?הם טוענים שהם עובדים תחת www.checkbox.us אבל הדומיין לא רשום על אף אחד...
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים בכלל לא בטוח שזה אותה חברה. יכול להיות חברה אחרת שנותנת להם שירותי עמילות מכס.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים http://www.dolphinexpress.co.il/about.phpהאם חברה אמריקאית יכולה להיות חלק מקבוצה ישראלית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.