עבור לתוכן

הרמאות במחירים של כרטיסי המסך באתרים לציבור הרחב

Featured Replies

פורסם

סתם רציתי להראות לכם שבישראל כאן יש בהחלט רמאיים במכירות בכלל וגם בכרטיסי מסך. הנה וואלה שהחליטו ש9600XT עולה

במחירון 2100 ש"ח והם מביאים אותו במבצע 1129: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1133169

הנה זה גומר אותכם חברה, GF2MX 400, מחירון של 690 ש"ח ובמבצע 249 ש"ח:http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1098332

הנה "הכרטיס החזק בעולם" למשחקים רדיאון 9200 במבצע:

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=63030&saleNo=119244

הם פשוט חושבים שאף אחד שמבין משהו בכרטיסי מסך לא יקנה מהם אז הם מרשים לעצמם לרשום שטויות.

ואני בטוח שיש עוד אתרים כאלה והרבה...

פורסם

ככה זה בארץ כי תמיד יהיו פראיירים שיקנו.

פורסם

אני אומר צריך לתלות אותם :\

פורסם

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים אבל זאת בהחלט שערוריה

האמא שלא מבינה במחשבים קונה לילד הקטן מחשב שיהיה לו לשחק ובסוף מסתבר שהיא קנתה ג'אנק

פורסם

אין מה לעשות,מרגע שמחשבים הפכו לדבר מיינסטרים תמיד יהיו כאלו שינצלו את ההזדמנות.

פורסם

כרטיס מסך GV-R92S128T תוצרת SAPPHIRE

עם מעבד גרפי מסוג ATI Radeon 9600XT

בשילוב הזיכרון בגודל 128 mb ותמיכה בתושבת AGP 8X

מבטיח איכות גרפיקה גבוהה לישומי וידאו ומשחקים

למביני עניין...

LOL

למה, מי שלא מבין נדפק?

פורסם

חחחחח איזה מצחיקים הוואלה האלה.

למביני עניין עלק

פורסם

זה לא רק בוואלה,זה בכל האתרים האלו של מכירות פומביות\קבוצתיות פשוט צחוק.

פורסם

כן אין מה לעשות נגד זה ככה זה במדינה שלנו. ומה שהכי מעצבן שהם ממצאים כל מיני דברים לכרטיסים ישנים ואנשים קונים את זה

פורסם

והספק הוא PC2GO-ספיריטוס

אני קניתי אצלם ואכלתי אותה

מהרגע ששילמת אין יותר עם מי לדבר

פורסם

ככה זה בכל האתרים של המכירות הפמביות, לפחות עד כמה שידוע לי לפחות באחד כתוב "מומלץ לבדוק את המחיר לפני הקנייה" כשרתה בודק את המחיר מחירון אתה שואל את עצמך מי באמת הפראיר שקונה מהאתרים האלו.

פורסם

עצוב לי לחשוב על אותם אנשים שלא מבינים או אותם הורים שקונים כרטיסים יקרים לילדים שלהם ובסוף זה סתם חרא.

אבל זה עוד דרך של הישראלים לעשוק אחרים ולחפש רק את הכסף והרווח :\

פורסם

דבר ראשון - זה לא רק הם זה בכל מקום, אני בטוח שחלקכם\רובכם ראיתם "יצאת צדיק", זה קורה בכל תחום, כשבעל מקצוע\ מוכר מזהה אנשים שלא מבינים הוא מנצל את חולשתם.

דבר שני -

ככה זה בכל האתרים של המכירות הפמביות, לפחות עד כמה שידוע לי לפחות באחד כתוב "מומלץ לבדוק את המחיר לפני הקנייה" כשרתה בודק את המחיר מחירון אתה שואל את עצמך מי באמת הפראיר שקונה מהאתרים האלו.

זה ממש ממש ממש לא נכון.

יש מקרים שכן ויש מקרים שממש לא.

אני רציתי לקנות רסיבר yamaha rx-v800

עברתי בכל מיני חנויות אלקטרוניקה, ומצאתי הכי זול(דאז) ב 4800 שקל...קניתי באולסייל ב 2400....חצי מחיר(!!!)...

פורסם

ככה זה בארץ ! , ההמלצה שלי לכל אחד שרוצה לקנות מחשב זה לשאול מישהו שבאמת מבין ואם אפשר שיבוא איתם גם לחנות בקניה

כדי למנוע את שטיפת המוח של המוכר (ראה מודעות פרסום) , אבל גם לאחר שאני רושם לפעמים למישהו מפרט מצויין למחשב לפי

הדרישות שלו (למשחקים...) אז הוא בסוף קונה איזה AMD דורון עם כ.מסך ob פרא-היסטורי וקורא לי להתקין לו איזה משחק חדש

שלא מצליח לרוץ על גרפיקה מינימלית אם בכלל המשחק הצליח לעלות

פורסם

שאלה לא כולכך קשורה: רציתי לקנות זכרון 512 MB באתי ל KSP רציתי KINGSTONE כי זה מה שהיה לי והייתי מרוצה ממנו, לא היה להם ולא היה להם גם SAMSUNG כמו שהמליצו לי פה. המוכר המליץ לי על BGA ואמר לי הם יותר טובים מהזכרונות הנ"ל זה באמת נכון הייתי צריך להקשיב לו ולקנות אותם?

דבר נוסך הבעייה העיקרתי בקנייה בפומביות שהרבה פעמים אחרי הקנייה אם קורה משהו ל מוצר אין לך לאן לפנות או שמפנים אותך לאיזו חנות או יבאון מאפן, כך שאם זה לא משהו נצרך אני מעדיך לבזבז את הזמן וללכת לקנות את המוצר בחנות כל לפחות אני יודע למי לפנות אחרי זה (אני מדבר בעיקר על רכיבי מחשב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים