פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים סתם רציתי להראות לכם שבישראל כאן יש בהחלט רמאיים במכירות בכלל וגם בכרטיסי מסך. הנה וואלה שהחליטו ש9600XT עולהבמחירון 2100 ש"ח והם מביאים אותו במבצע 1129: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1133169הנה זה גומר אותכם חברה, GF2MX 400, מחירון של 690 ש"ח ובמבצע 249 ש"ח:http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1098332הנה "הכרטיס החזק בעולם" למשחקים רדיאון 9200 במבצע:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=63030&saleNo=119244הם פשוט חושבים שאף אחד שמבין משהו בכרטיסי מסך לא יקנה מהם אז הם מרשים לעצמם לרשום שטויות.ואני בטוח שיש עוד אתרים כאלה והרבה...
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים אבל זאת בהחלט שערוריההאמא שלא מבינה במחשבים קונה לילד הקטן מחשב שיהיה לו לשחק ובסוף מסתבר שהיא קנתה ג'אנק
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אין מה לעשות,מרגע שמחשבים הפכו לדבר מיינסטרים תמיד יהיו כאלו שינצלו את ההזדמנות.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים כרטיס מסך GV-R92S128T תוצרת SAPPHIREעם מעבד גרפי מסוג ATI Radeon 9600XTבשילוב הזיכרון בגודל 128 mb ותמיכה בתושבת AGP 8Xמבטיח איכות גרפיקה גבוהה לישומי וידאו ומשחקיםלמביני עניין...LOLלמה, מי שלא מבין נדפק?
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים זה לא רק בוואלה,זה בכל האתרים האלו של מכירות פומביות\קבוצתיות פשוט צחוק.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים כן אין מה לעשות נגד זה ככה זה במדינה שלנו. ומה שהכי מעצבן שהם ממצאים כל מיני דברים לכרטיסים ישנים ואנשים קונים את זה
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים והספק הוא PC2GO-ספיריטוסאני קניתי אצלם ואכלתי אותהמהרגע ששילמת אין יותר עם מי לדבר
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים ככה זה בכל האתרים של המכירות הפמביות, לפחות עד כמה שידוע לי לפחות באחד כתוב "מומלץ לבדוק את המחיר לפני הקנייה" כשרתה בודק את המחיר מחירון אתה שואל את עצמך מי באמת הפראיר שקונה מהאתרים האלו.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים עצוב לי לחשוב על אותם אנשים שלא מבינים או אותם הורים שקונים כרטיסים יקרים לילדים שלהם ובסוף זה סתם חרא.אבל זה עוד דרך של הישראלים לעשוק אחרים ולחפש רק את הכסף והרווח :\
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים דבר ראשון - זה לא רק הם זה בכל מקום, אני בטוח שחלקכם\רובכם ראיתם "יצאת צדיק", זה קורה בכל תחום, כשבעל מקצוע\ מוכר מזהה אנשים שלא מבינים הוא מנצל את חולשתם.דבר שני - ככה זה בכל האתרים של המכירות הפמביות, לפחות עד כמה שידוע לי לפחות באחד כתוב "מומלץ לבדוק את המחיר לפני הקנייה" כשרתה בודק את המחיר מחירון אתה שואל את עצמך מי באמת הפראיר שקונה מהאתרים האלו. זה ממש ממש ממש לא נכון.יש מקרים שכן ויש מקרים שממש לא.אני רציתי לקנות רסיבר yamaha rx-v800עברתי בכל מיני חנויות אלקטרוניקה, ומצאתי הכי זול(דאז) ב 4800 שקל...קניתי באולסייל ב 2400....חצי מחיר(!!!)...
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים ככה זה בארץ ! , ההמלצה שלי לכל אחד שרוצה לקנות מחשב זה לשאול מישהו שבאמת מבין ואם אפשר שיבוא איתם גם לחנות בקניהכדי למנוע את שטיפת המוח של המוכר (ראה מודעות פרסום) , אבל גם לאחר שאני רושם לפעמים למישהו מפרט מצויין למחשב לפי הדרישות שלו (למשחקים...) אז הוא בסוף קונה איזה AMD דורון עם כ.מסך ob פרא-היסטורי וקורא לי להתקין לו איזה משחק חדששלא מצליח לרוץ על גרפיקה מינימלית אם בכלל המשחק הצליח לעלות
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים שאלה לא כולכך קשורה: רציתי לקנות זכרון 512 MB באתי ל KSP רציתי KINGSTONE כי זה מה שהיה לי והייתי מרוצה ממנו, לא היה להם ולא היה להם גם SAMSUNG כמו שהמליצו לי פה. המוכר המליץ לי על BGA ואמר לי הם יותר טובים מהזכרונות הנ"ל זה באמת נכון הייתי צריך להקשיב לו ולקנות אותם?דבר נוסך הבעייה העיקרתי בקנייה בפומביות שהרבה פעמים אחרי הקנייה אם קורה משהו ל מוצר אין לך לאן לפנות או שמפנים אותך לאיזו חנות או יבאון מאפן, כך שאם זה לא משהו נצרך אני מעדיך לבזבז את הזמן וללכת לקנות את המוצר בחנות כל לפחות אני יודע למי לפנות אחרי זה (אני מדבר בעיקר על רכיבי מחשב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.