פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת.אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב.יש למישהו רעיון?
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים תבדוק האם יש power on events בביוסרב הביוסים מאפשרים הדלקה של מחשב על ידי מקלדת\עכבר\רשת\טיימראז במידה ומוגדר לך הדלקה על עכבר ואז העכבר זז הוא מדליק את המחשבסתם לדוגמאאגב - אני משתמש בהדלקה על ידי מקלדת ורשת - זה מאוד נוח שצריך להדליק את המחשב מרחוק - וגם יש לי ילדים קטנים אז המארז נעולבהצלחה,גבריאל
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים ככל הנראה שגיאה בכבוי שגורמת לאיתחול מחדש.בטל איתחול אוטומטי בשגיאה ונסה לראות אם מוצגת שגיאה עכשיו.
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר בדקתי כבר את כל אלה, לכן זה כל כך מעצבן - אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לזה
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר כן, זה עבד. אבל, אני מקבל הרבה BSOD ואני רוצה שהוא יתחיל את עצמו אחר כך
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים כשתה עושה ריסט למחשב (התחל - הפעלה מחדש) הוא גן נכבה לכמה שניות ואז נדלק שוב ?אם לא, אז הכיבוי וההפעלה נראים כמו ממש כיבוי והפעלה חומרתיים ולא ריסט שנגרם ממסך כחול
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר אני מקבל את driver_irql_not_less_or_equal בגלל membory leak ממשחק כלשהו - בלי קשר לבעיה הזאת- - - תגובה אוחדה: - - -לא, ההדלקה מחדש לא נעשית אחרי כיבוי ידני
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים כלומר יש את הבעיה רק כשהמחשב נכבה בצורה לא מסודרת ? אם כן למה הוא נכבה ? (מתחמם ? ספק לא תקין ? ....)
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים מחבר המסך הכחול קורה בסיטאוצית אחרות ולא קשור בכלל לבעיה שהצגתי.מה שאני אומר - הפתרון שהצגת עבד. אבל, כשאני מקבל מסך כחול אני רוצה להמחשב יפעיל את עצמו מחדש ולא יתכבה. זה לא כל כך קריטי אבל אני מעדיף את זה.לכן כרגע יש שתי אופציות - או להבין איזו תקלה קיימת בכיבוי, או האופציה הטובה יותר - להבין איזו תקלה גורמת למסך הכחולהשורה שכתבתי לך היא היחידה שרלוונטית ומכילה מידע כלשהו על התקלה.(driver_irql_not_less_or_equal)
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים מחבר זה המסך הכחול של win8. חוץ מהשורה הזאת, כל מה שמופיע שם זה אופס, אוספים מידע ולך לחפש באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.