עבור לתוכן

ספק לשתי msi gtx 780 lightning.

Featured Replies

פורסם

הוא בין הבודדים שניסו לבוא לטובתך וירדת עליו. כמה שאתה גאון.

ולעניין, לא אכפת לי מהכסף שלך, אני מכיר את ההרגשה שאתה רוצה להתפנק קצת. זה לגיטימי.

אבל לבוא בהצהרה סופר מטומטמת על מה שכתבת על AMD זאת פשוט בורות טהורה.

למסך שלך לא הייתי משקיע מעבר ל770 או 290.

אה ולגבי ספק, המליצו לך.

יום טוב.

• תגובות 34
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת לא התגובה היחידה שלו שהייתה עם קריאות גנאי - היו עוד כאלה שמחקו בפורומים אחרים .

אני לא כל כך שם על קריאות גנאי בפורומים , בדרך כלל שייכים לאנשים עם חסכים ואני יכול להבין את החסכים האלה .

בכל מקרה לא שמתי לב לRAID עם SSD וצריך גם לבדוק עדכוני FW לניצול מירבי של הכוננים וכו וכו , אולי אחרי צינון של שבוע ידע לענות כמו בן אדם :)

פורסם
זאת לא התגובה היחידה שלו שהייתה עם קריאות גנאי - היו עוד כאלה שמחקו בפורומים אחרים .

אני לא כל כך שם על קריאות גנאי בפורומים , בדרך כלל שייכים לאנשים עם חסכים ואני יכול להבין את החסכים האלה .

בכל מקרה לא שמתי לב לRAID עם SSD וצריך גם לבדוק עדכוני FW לניצול מירבי של הכוננים וכו וכו , אולי אחרי צינון של שבוע ידע לענות כמו בן אדם :)

מה שהכי מצחיק בכל הדיון הזה זה שאחרי ששני אנשים ירדו עליו ואפילו קראו לו "בור אידיוט" או השמצות אחרות הוא החליט להתעלם דווקא מזה ובחר לקרוא לך (אחד היחידים שניסה ממש לעזור לו) "כלב מפגר".

אני לא מבין את העולם הזה יותר.

פורסם

גם אני לא הבנתי את זה אבל שיהיה..

פורסם
בפן הטכני -

אם אתה עם vsync אתה נעול ל-60 fps, במידה ואתה יורד מזה בפריים אחד, אתה צונח ל-30 fps.

תנסה לשחק עם ובלי.

תעשה גוגל על mouse lag

לענייננו -

סביר להניח שספק 750W יספיק. ותתחדש.

.

לגבי ה-FPS, זה לא נכון. עם סדרה 6XX נבידיה הוציאו פיצ'ר די מגניב שנקרא "Adaptive V-Sync" מה שהוא עושה זה כשקצב הפריימים לא שווה \ גדול מקצב הרענון של המסך אז VSYNC מכובה אוטומטית ונדלק ברגע שהפריימים עולים חזרה, ככה שאין דרופ ל-30 (חצי מ-60, ואז אפשר להתאים תמונה אחת לשני מחזורי רענון)

בכל מקרה, אם אתה לא מסופק, ורוצה אולטרה שירוץ חלק ללא דרופים, קח GTX 770 4GB או R9 290 (עם השני אני ממליץ גם אטמי אוזניים טובים) ואפילו לא תצטרך להחליף ספק \ לוח.

taurus007 דיסק קשיח משפיע באופן נדיר על קצב FPS, הוא ישפיע על טעינת המפה, דוגמא טובה היא עם HDD טענתי מפה ב-BF4 בשתי דקות, עם SSD (לא כל כך מהיר או חדש) אני טוען אותה מפה ב-20 שניות.

לא חוויתי שום שינוי בקצב הפריימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים