עבור לתוכן

ספק לשתי msi gtx 780 lightning.

Featured Replies

פורסם

אתה בסדר או מה? יותר מ-60FPS זה כבר לא מעניין..

• תגובות 34
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא רוצה 1000000 FPS בקרייסיס 3 עם שלושה מסכי 4K מה..

פותח השרשור, רובם המוחץ של מסכי המחשב מסוגלים להציג עד 60 תמונות לשנייה, כלומר הפאנל מרענן את התמונה שמוצגת מקסימום 60 פעם בשנייה. אם הכרטיס מפיק יותר תמונות לשנייה ממה שהמסך מסוגל להציג, עלולה להתרחש תופעה שנקראת tearing כלומר "קריעה" של התמונה, כי המסך "מפספס" חלק מהתמונות שבאות אליו ואז חווית המשחק נפגמת.

בגלל זה קיימת פונקציה שמכריחה את המשחק לעבוד בקצב הרענון המקסימלי של המסך, היא נקראת VSYNC, כלומר היא מסנכרנת את המסך עם כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

לא רוצה 100000 פריימים ואין לי שלושה מסכים.

רוצה לשחק משחק בצורה נורמלית וחלקה, זה הכל.

פורסם

אז תשאר עם הכרטיס שלך ותפסיק לחפש שטויות, המשחק עדיין בשלב של שיפוצים ועדכונים, הכרטיס שלך מעבר למספיק למשחק, שחק ותהנה..

פורסם

איזה מסך יש לך?

אם זה מסך 60hz שים לב לתשובה של Ymac

אגב אני לא מבין למה אתם נכנסים לבנאדם לכיס ותוקפים אותו, הוא ביקש להתייעץ על ספק כוח. אם אין לכם תשובה לשאלה שלו צאו בחוץ

עריכה - תתקן כבר את הכותרת.. אלו שני כרטיסי מסך, לא שתי כוסיות

פורסם

זה כבר לא קשור להכנס לכיס זה לתקן אותו על בורותו ולחסוך לו כסף שהולך להזרק לפח.

פורסם

יכול להיות שיש לו בעיה טכנית

יכול להיות שיש לו מסך 120hz

יכול להיות שפשוט בא לו להתפנק

מה זה משנה

ובכל מקרה הכסף לא יילך לפח כי הוא יקבל תמורתו כרטיסי מסך טובים (אם הוא צריך או לא צריך אותם ואם הם משתלמים או לא משתלמים זה עניין שלו ולא שלך).

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה טכנית. אני איש IT עם ידע מאוד נרחב במחשבים.

יש לי מסך עם קצב ריענון העומד על 60 הרץ' מדגם 2411של דל.

אני עובד עם vsync ב-BF4, וה-FPS לא חורג מ-60, למעט במפה מסויימת, אבל אני עדיין לא מרוצה. אני מרגיש כי כשאני משחק, יש מעין משיכה של הדמות כך שהתזוזה לא חלקה. הפינג די סביר עם 70ms וה-FPS כפי שאמור לעיל.

לא יודע, פשוט נמאס לי.

פורסם

בפן הטכני -

אם אתה עם vsync אתה נעול ל-60 fps, במידה ואתה יורד מזה בפריים אחד, אתה צונח ל-30 fps.

תנסה לשחק עם ובלי.

תעשה גוגל על mouse lag

לענייננו -

סביר להניח שספק 750W יספיק. ותתחדש.

.

פורסם
  • מחבר

ע"פ ה-fps counter של BF4, אני יורד ל-58 לעיתים.

פורסם

סתם שליפה מהמותן ככה - יש לי מחשב די טוב :

פרטים :

i7 -930

ati hd 7800

24gb ddr3

גם אני גיימר ומשחק הרבה , תאכלס מה ששיפר לי הכי הרבה את המשחקיות זה שעברתי מדיסק רגיל לSSD - היכול להיות שאם יש לו דיסק קשיח קצת ישן שמזייף פה ושם זה יפגע לו בקצב רענון המשחק ?

כמובן זאת שליפה מהמותן , אני לא מכיר בצורה מלאה את המכניקה או התלות של המשחקים בדיסק קשיח - אני רק מציין מה עזר לי - אם הוא מפעיל הרבה דברים במערכת הפעלה (איש IT - אז סביר להניח יש לפעמים מכונות וירטואליות) יכול להיות שהדיסק נטחן מאחוריי הקלעים ומשפיע על ביצועיי המשחק בעקיפין ?

אם הדיסק מאט את המערכת ומבצעים בדיקת FPS יכול להיות שהתוכנה תזהה FPS נמוך יותר בעקבות זה ?

פורסם

זה לא קשור, הקשיח משפיע על טעינת שלבים/מפות ולא הביצועים (FPS) בפועל.

פורסם
זה לא קשור, הקשיח משפיע על טעינת שלבים/מפות ולא הביצועים (FPS) בפועל.

דווקא הבנתי זה יותר קשור בטקסטורות ומשחקים מסויימים(עם שיטות מסויימות ע"ע DA) כן יושפעו מדיסק קשיח לא מהיר

ויותר מזה מערכת הפעלה משתמשת באחוז זכרון מסויים מהדיסק הקשיח ביחד עם הזכרון של המחשב - וככל שיש אחוז גבוה יותר שמנוצל מהזכרון יש יותר שימוש בPAGEFILE שזה זכרון מהדיסק, וזה בהחלט יכול להשפיע על הFPS באופן עקיף.

שחיפשתי ברשת ראיתי מכל הדיונים (דעות לפה ולשם) 2 תגובות על איחוי שהתבצעו ברקע שהשפיע על מדידת הFPS - ההשפעה לא דראסטית על הFPS כמו על ה"גמגום" של המשחק שזה קורה - אבל מומלץ לבדוק אם גם מהכיוון הזה אתה מכוסה - לפי הבנתי לפחות :)

פורסם
  • מחבר
סתם שליפה מהמותן ככה - יש לי מחשב די טוב :

פרטים :

i7 -930

ati hd 7800

24gb ddr3

גם אני גיימר ומשחק הרבה , תאכלס מה ששיפר לי הכי הרבה את המשחקיות זה שעברתי מדיסק רגיל לSSD - היכול להיות שאם יש לו דיסק קשיח קצת ישן שמזייף פה ושם זה יפגע לו בקצב רענון המשחק ?

כמובן זאת שליפה מהמותן , אני לא מכיר בצורה מלאה את המכניקה או התלות של המשחקים בדיסק קשיח - אני רק מציין מה עזר לי - אם הוא מפעיל הרבה דברים במערכת הפעלה (איש IT - אז סביר להניח יש לפעמים מכונות וירטואליות) יכול להיות שהדיסק נטחן מאחוריי הקלעים ומשפיע על ביצועיי המשחק בעקיפין ?

אם הדיסק מאט את המערכת ומבצעים בדיקת FPS יכול להיות שהתוכנה תזהה FPS נמוך יותר בעקבות זה ?

היי, כלב מפגר.. תלמד לקרוא..

אני מריץ RAID 0 של שתי 840 pro 256gb

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים