עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי אופניים חשמליים

Featured Replies

פורסם

עלה לי 5200 - כולל מנעול \ קסדה

קניתי בקצת יקר (שיקו) - קיבלתי עליו המלצות חמות מאוד ממישהי אצלי בעבודה - לא אכפת לי לשלם 25% יותר על משהו שגם אני אהנה ממנו כמו שצריך

לא מדובר במדע טילים אבל בכ"ז לא משהו שאני יודע לטפל

מה שאני לא מבין זה למה הן כל כך כבדות - המנוע והסוללה ביחד אולי שוקלים 10 ק"ג - אם האופניים היו עשויות מחומר יותר קל המשקל היה יכול להיות הרבה יותר נמוך

פורסם
בטווחים כאלה למה לא לקנות אופניים פשוטות? גם תכסוך כסף וכאב ראש באחזקה וטיפולים, וגם יהיה לך קצת כושר בלי יותר מידי מאמצים.

+1

מדובר במרחק ממש קטן, אתה בקושי תזיע. אני אישית לא רואה את הצורך במנוע במרחק כזה, אלא אם כן יש עליות מאוד משופעות.

אני גומע מרחק של 6 ק"מ ברכיבה על אופניים תוך 45 דקות במהירות סבירה.

גבריאל,

הם לא מוכנים לבטח אופניים חשמליים?

http://www.aig.co.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D

- - - תגובה אוחדה: - - -

שמונזי וגבריאל, אתם יכולים לשים קישור לאופניים שקניתם?

תודה.

גבריאל, יש לך מעלית בבניין?

עוד אפשרות, לתלות את האופניים על התקרה/קיר בבית:

http://www.youtube.com/results?search_query=hang+your+bicycle+ciell&sm=3

אני הייתי מפחד, להשאיר אופניים יקרים כאלה בחדר המדרגות.

נערך על-ידי benor

פורסם

ראיתי את הלינק הזה בחיפושים שלי

כשדיברתי איתם בטלפון די הבנתי שאין דבר כזה

במיוחד לא לאפוניים חשמליות

לגבי איפה נמצאות - כמו שכתבתי יש בשכונה שלי שקושרים עם מנעול פשוט בחוץ - אצלי יש שרשרת עבה - מנעול דיסק והמנעול של חדר המדרגות

חשבתי על עוד רעיון להוציא אותם לחצר שלי אבל שם הם יירטבו

אני נורא אתבאס אם ייגנבו אבל זה מה יש

פורסם

סתם שאלה של בור: אם מדוושים תוך כדי הנסיעה, זה מגביר את המהירות? ובעליות זה עוזר לאופניים לסחוב?

פורסם

כן

ואגב אופניים שאתה לא צריך לדווש כדי להפעיל את המנוע - לא תקני.

יש כאלה שמוסיפים מצערת לשליטה על מנוע ללא דיווש - במקרה כזה זה לא תקני.

בגדול הרעיון הוא שהמנוע החשמלי יעזור לך כאשר אתה מדווש

פורסם
  • מחבר

קניתי את השטות הזאת שלא צריך לדווש. מת על זה. עלה לי 4 אלף כולל שרשרת. קסדה קניתי לחוד ב-120 ש"ח.

פורסם

רשמים משבועיים של שימוש

1. 22 דקות לעבודה בנסיעה רגועה (במקום במינימום 40 דקות בתחב"צ) ואו בחזרה. אגב בקופסא זה היה לוקח לי 26 דקות במינימום. כשהייתי נוסע עם אופנוע זה היה לוקח לי משהו בסגנון 15 דקות מקסימום.

2. לא קשה לנסוע עליהם פיזית - לי אין מצערת אלא pedal assist אבל עדיין זה לא קשה פיזית ואני לא מזיע כל כך (מה שבאופניים רגילים אני ממש מזיע)

3. הנהגים בקופסאות באשכרה מנסים ליירט אותי - זה מתחיל בצפירות - ממשיך בשאלה "למה אתה לא על המדרכה?" בתוספת נפנוף יד והכי גרוע אלא שחותכים אותי בתוך הנתיב - המזל הוא שיש לי אינסטינקטים של רוכב דו גלגלי )(שנים רכבתי על אופנועים קטנועים) ואני יודע בדיוק מתי להעיף מבט אחורה ולקלוט את הנבלה שעומדת מאחרי.

4. הישבן כואב - מה לעשות גם על הכביש יש הרבה מאוד חורים ועיוותים שפשוט מועברים ישירות לישבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים