עבור לתוכן

4570 או 4670K?

Featured Replies

פורסם

עד כמה הביצועים של 4670K@4.3-4.5 יהיו גבוהים יותר מ4570 כאשר מדובר על גיימינג נטו (Battlefield 4 MP על הגדרות מקסימליות)?

פורסם

ההבדלים במולטי של 3 היו שמים וארץ , לעומת זאת שום הבדל בסינגל אפילו בין 3970 ב4.6 לI3

כשאתה מחשב כמה אתה משלם בשביל הOC, תכלול את ההפרש בין המעבדים, בין הלוחות אם והקירור שתיקח.

פורסם

יוצא לי שאני אצטרך להוסיף כ-500 ש"ח למעבד + לוח + קירור. אני לא לחוץ בכסף ויכול להוסיף את הסכום הזה. השאלה האם תוספת הביצועים משמעותית (BF4 MP בעיקר).

פורסם

אהממ בוא נגיד זה קצת דרך מוזרה לענות לך, אבל לדעתי אם אתה משקיע מעל 1500 שקל בכרטיס מסך, זה שווה בלי לחשוב פעמיים כל עוד אתה לא לחוץ בכסף...

פורסם

אני מתכוון להביא את ה290 ורציתי אולי לחסוך טיפה במעבד ובלוח אבל אם אתה אומר ששווה להוסיף, אני אלך על הK. תודה על העזרה!

פורסם

לא שווה להוסיף, בעיקר כאשר המעבדים האלו לא בטוח יגיעו ליותר מ-4.2GHz.

פורסם

290 אז אין מה לדבר ...

תסתכל בפורומים בחו"ל לאן מגיעים. עם NH-D14 או קירור דומה, עם לוח סביר, ואם אתה לא מתכנן להחזיק את המחשב 10 שנים אז בלי להיות זהיר בצורה חריגה לגבי המתח (1.35V בכיף אם אתה מסדר שבמנוחה הוא יוריד מתח), יש מצב לא רע ל4.5. ספציפית אמרת באטלפילד מולטיפלייר, ושם ההבדל אצלי בין 3.6 ל4.6 הוא פשוט שמים וארץ...

פורסם

אני חייב רק להוסיף מנסיון אישי עם ה4670k שפשוט קשה מאוד לעבור את ה4.4 ghz באוברקלוק המתחים מגיעים כבר מעל 1.3 וצפונה והחום עולה מאוד ותצטרך קירור איכותי, כנראה שנפלתי על צ׳יפ בינוני, בכל מקרה לצרכים שלי זה מספיק רק תעשה חישוב עלות מול תועלת אם זה שווה את כל ההוצאה הכספית הזאת על מעבד בסדרת k + לוח z87+ קירור איכותי...מבחינת ביצועים בבאטלפילד 4 מולטיפלייר יש שיפור כיוון שהוא מנצל הרבה את המעבד, אבל 290 אמור לאכול את המשחק גם עם מעבד כמו ה4570...

נערך על-ידי oza87

פורסם

אתה מרגיש הבדל משמעותי בין תדר הסטוק ל בBF4 4.4? אני מפחד שבעתיד הקרוב ה- 4570 יהיה לי צוואר בקבוק במשחקים אשר ידרשו מעבד חזק כמו BF4. אני חושב לטווח הארוך יחסית בגלל זה אני שוקל את הK. מצד שני, מדובר על תוספת של כ- 500-600 שקל.

פורסם

את האמת אני משחק על תדר הטורבו שהוא 3.8 וזה מספק אותי, כששיחקתי בבטא על 4.4 כדי לבדוק יציבות במשחקים היה הבדל מורגש ( 1 ghz אוברקלוק מתדר הבסיס זה תוספת נכבדת), אני לא זוכר בדיוק בדיוק כמה אבל היה, בכל מקרה אבדוק לך היום יותר מאוחר בכמה זה מתבטא מבחינת אחוזים ופריימים לשנייה...אני גם בדעה שלך על ראיה לעתיד לכן הלכתי וקניתי אותו עם כל המשמעויות הנלוות...רק צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שתקבל מעבד שלא עובר את ה4.2 והתועלת מול עלות תרד זה הכל...

פורסם

ואיש מה ששכחתי... פרט לא קטן. אתה לא יכול להגיע לכזה מתחים גבוהים סתם ככה בגלל החום, אישית בגלל שעשיתי את הDE-LID פשוט שכחתי לגמרי מהקטע של החום, לא מגזים. אז אם אתה מתכוון לעשות DE-LID (תחפש סרטון ביוטוב, לפני שתבהל תחפש כמה שיטות שונות אולי תמצא אחת שלא תראה לך מסוכנת), תיקח את הK, כי עם 1.35 וולט אני מאמין שתגיע מינימום ל4.4 בוודאות. עכשיו תוסיף גם עוד 65 שקל למשחה LIQUID ULTRA עם משלוח.

אם אתה לא עושה את זה, אתה מוגבל לאיזה 1.25 וולט, ואז אני לא יודע להגיד לך כמה רחוק תגיע.

בקיצור תעשה את החישובים שלך , הדעה שלי שאם אתה לא עושה DE LID, להוסיף 600 שקל בשביל להגיע מ3.8 לאיזה 4.2 ממש לא משתלם.

סורי על ההטעיה שלי קודם, ברח לי לגמרי מהראש הקטע של החום כשלא שעושים DE LID.

פורסם

ראיתי ביוטיוב מה זה DE-LID ואני לא מתכוון לעשות את זה חחח. את האמת, לא תכננתי להתעסק בOC יותר מדי. התכוונתי לקרוא מדריך ולנסות להגיע לתדר כמה שיותר גבוה. אני לא רוצה כל כך להתעסק עם זה בגלל זה שאלתי האם הפרש הביצועים הוא גבוה והאם שווה להשקיע לעתיד.

פורסם

שמע במקור זה 3.6GHZ סתם הטעו פה. 3.8 זה רק אם אתה משתמש בליבה אחת.

אז בקיצור אם נעשה את החשבון מ3.6 ל4.3 שזה בטח מה שתקבל עם קירור טוב, זה 20% שיפור, אבל זה ממש לא אומר 20% שיפור בFPS ...

אבל רק אתה יכול להחליט אם זה שווה לך, אנחנו לא מכירים את הכיס שלך ולא יודעים אם יש לך משהו אחר שתעדיף לעשות עם הסכום הזה, זאת החלטה אישית ביותר...

פורסם

אם אני קונה את ה 4670 הרגיל, במשחקים זה יהיה על 3.8 (אם הבנתי נכון, כשהמעבד בזמן משחק, הוא מקבל בוסט מ 3.4@3.8)?

פורסם

לא... 3.8 זה מקסימום שזה במאמץ של ליבה אחת, במאמץ מלא זה יהיה 3.6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים