עבור לתוכן

חיבורי SATA בלוח אם לא עובדים כראוי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז.

החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד.

בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא.

כשקניתי את הלוח חשבתי צעדים קדימה (שדרוג) ולכן מה יקרה כשארצה להוסיף HDD או כונן דיסקים? לכן זה מאוד קריטי שכל החיבורי SATA יעבדו.

הלכתי ליבואן בעצמי ונתתי לו את הלוח אם. אמרתי לו בדיוק איפה הבעיה כי כבר איתרתי אותה בעזרת מומחה ולאחר בדיקה של כמעט שבוע אמר לי שהכל בסדר עם הלוח. כשאמרתי לו שאני לא מוכן לקבל את הלוח פגום שוב בפעם המי יודע כמה היבואן הציע לשלוח את הלוח לבדיקת יצרן.

היום התקשרו אליי מהיבואן ואמרו לי שהלוח חזר וכל מה שהיצרן עשה זה עדכון ביוס (מה שכבר נעשה בעבר)

כרגע אני ממש נואש, הלוח אחר שהיה לי הייתה את אותה הבעיה וישר החליפו לי אותו אבל את הלוח הזה פשוט לא מוכנים להחליף.

הדבר האחרון שאני הולך לעשות ומיאוש זה ללכת לשם ולדרוש שיחליפו לי את הלוח אם ללוח חדש מול המנהל.

פורסם

נשמע כמו בעיה של לוח אם עם ערכת שבבים B2 תקולה של אינטל, דבר המחייב החלפה בתחום זמן האחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים