עבור לתוכן

המלצה למכונת תספורת עד 300 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להתחדש במכונת תספורת אחריי שהמכונה של בייביליס האחרונה שלי דיי מתחילה לשבוק חיים מבחינת הפלסטיקים של האורכים שנשברים, הסכינים שפחות חותכות בפעם אחת והסוללה שמתעייפת אחריי 5 שנים של עבודה.

רצוי מאוד שתהיה שקטה יחסית ולא רועשת כמו קונגו.

עדיפות למכונה אלחוטית כי אז לא מוגבלים לשקע חשמל וגמישות בלי להסתרבל בכבל (למרות שגם חוטית עם כבל ארוך מתקבלת, אך עדיף שלא).

אם למכונה יש אפשרות גם לקיצוץ זקן (זיפים ברמה לא קוצנית) זה רק פלוס.

אפשרות נוספת שהייתי מעדיף היא במידה ונגמרת הסוללה שתהיה אפשרות לעבוד איתה עם כבל כמו קהיה במכונה הקודמת שלי.

השימוש הוא ברובו תספורות גלאח צבאי באזור ה-3 בערך. מדי פעם תספורות קצת יותר ארוכות לחברים ומשפחה.

המכונות שחשבתי עליהן:

Moser 1881

Moser 1873

Moser 1871

Wahl 300

Panasonic ER131

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין גדול במכונות האלו, אבל יש לי את הפנסוניק שהבאת בלינק השני כבר למעלה מחצי שנה, והיא עושה עבודתה נאמנה.

שים לב שהיא לא נגד מים, אם זה קריטי בשבילך.

פורסם

אוסטר 606 היא כנראה מכונת התספורת הכי אמינה שיש.

אם אתה לא רוצה אותה (עיצוב מיושן קצת כבדה,חוטית) לך על כל אוסטר או מאוזר שניהם נחשבות הטובות בתחום (שמעתי שהם מייצרים גם בסין אז שים לב מה שאמרתי תקף לאוסטר האמריקיות ולמאוזר הגרמניות בלבד).

ההבדלים בדגמים הם בדר"כ התוספות שציינת, האיכות טיפונת יורדת מטבע הדברים עם השיכלולים אבל לא נורא.

גם החברות פנסוניק,בייביליס, פיליפס,בראון,רמינגטון,וואהל נחשבות טובות, אבל כבר לא באותה רמה.

נערך על-ידי yosi b

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים