עבור לתוכן

LGA 2011 - LGA1155 - LGA 1150

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת לאיזה סטוק יש תמעבדים הכי טובים לגיימיניג היום בשוק?

והאם זה נכון שבקרוב אינטל תפסיק לייצר מעבדים לסטוק 1155 או שהאם אינטל תמשיך לייצר מעבדים חדשים עבורו?

אני כרגע אם מעבד lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz הייתי רוצה לדעת לכמה זמן הוא עוד יספיק לי והאם הכרטיסי מסך החדשים כיום או בעתיד הקרוב לא יוכלו לעשות לי איתו צוואר בקבוק?

ומה ההבדלים בין הסדרות מעבדים של sandy bridge - lvy bridge - haswell

האם בעתיד אינטל תייצר מעבדי haswell לסטוק 1155 גם?

בדקתי בTMS תמעבדים הכי חזקים שיש להם להציע לכול סטוק

Intel Core i7 4960X 3.6Ghz BOX LGA2011 ₪5256

Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray LGA1155 ₪1538

Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) Tray LGA 1150 ₪1636

באמת תודה מראש אני פשוט חייב לעשות קצת סדר בראש (:

פורסם

המעבדים הללו לא יציגו שיפור משמעותי לעומת המעבד שיש לך. המעבד שלך עדיין מצויין לגיימינג.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

ברשותך תיקון קל, התכוונת לסוקט=תושבת.

פורסם

שאלה טיפה הזויה. אין עליה תשובה חד משמעית, לא לוקחים רכב לפי הגלגלים שלו, לא לוקחים מעבד לפי הסוקט שלו.

בכל דור מעבדים יש מעבדי HIGHEND ולהם יש סוקט/תושבת שקר כלשהיא. 4960/3960 וכו, הם הכי חזקים בסדרה, ביניהם אין כל כך הבדל, כמה אחוזים בדורות האחרונים.

כל דור HASWELL IVY או SANDY שונים בארכיטקטורה, מכילים דור משני (E) וכמות זיכרון שונה, אתה מוזמן לקרוא באתר אינטל.

פורסם
  • מחבר
שאלה טיפה הזויה. אין עליה תשובה חד משמעית, לא לוקחים רכב לפי הגלגלים שלו, לא לוקחים מעבד לפי הסוקט שלו.

בכל דור מעבדים יש מעבדי HIGHEND ולהם יש סוקט/תושבת שקר כלשהיא. 4960/3960 וכו, הם הכי חזקים בסדרה, ביניהם אין כל כך הבדל, כמה אחוזים בדורות האחרונים.

כל דור HASWELL IVY או SANDY שונים בארכיטקטורה, מכילים דור משני (E) וכמות זיכרון שונה, אתה מוזמן לקרוא באתר אינטל.

האם אתה יודע משהו לגבי השמועה שאומרת שאינטל בקרוב תפסיק לייצר מעבדים חדשים לתושבת 1155 ?

פורסם

הם הפסיקו לייצר אותם לפי חצי שנה עוד מעט שנה, הסוקט הנוכחי הוא 1150, כאשר הדור הבא ככל הנראה לא יתאם אותו.

פורסם

+1. אז מה אם יש שמועות ? אל תבנה על תאימות בלי קשר.

פורסם
  • מחבר
+1. אז מה אם יש שמועות ? אל תבנה על תאימות בלי קשר.

הבעיה שאם אני ירצה לשדרג מעבד בעתיד אני לא יוכל בגלל התושבת שיש לי ולהחליף את כול הלוח אם זה כבר סיפור עדיף מחשב חדש

פורסם

אבל זה תמיד ככה אצל אינטל, לפחות מאז שעבר זמנה של תושבת 775. כל דור דורש תושבת אחרת, לרוב אפילו שתיים שונות (אחת לI7, אחת לכל השאר). דווקא AMD מנסה למשוך כל תושבת זמן רב יחסית, עם תאימות (חלקית) בין הדורות.

פורסם

זה מה יש.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים