עבור לתוכן

כמה שאלות שקשורות בצורב/צריבה/דיסקים לצריבה

Featured Replies

פורסם

1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות?

ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בה:)או שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים?

השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA..

2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA?

3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז אני מניח שהבעיות היו שכנראה צרבתי במוד של DATA CD או פעם אחרת גם ניסתי MIXED CD,אפילו ב

COPY DISK היו בעיות! נראה לי שרק את הDATA זה צרב,ומשום מה את האודיו לא,ואז נראה לי שגם היה בעיה שהמשחק ביקש את הדיסק..בקיצור לא הלך.אז השאלה -איך ניתן לצרוב כזה סוג של דיסק,שיש בו גם DATA וגם AUDIO??

4.יש כבר צורב X40.למה אין עדיין דיסקים שעמידים במהירות?

5.קראתי את הביקורת על הPLEXTOR x40 x12 x48 והיה כתוב שם בסיכום בחיסרון:"זמן גישה איטי מאד" משהו כזה..אז מה הכוונה? לא הבנתי.

בבקשה תענו על כל השאלות.כולן חשובות לי

תודה רבה

טל

פורסם

1. לא נראה לי שיש קשר בין איכות למהירות.

2. יש מלא חברות של דיסקים תקנה מה שנראה לך טוב רק אל תקנה GPT תזכור את זה (עצה טובה לחיים)אני משתמש בSILVER LINE.

3. מה? פשוט עושים CD COPIER

4. לא יודע

5. נ"ל

נ.ב

לא הגזמת בכמות השאלות, תחשוב קצת לבד.

איזה צורב יש לך?

פורסם
[' link=board=1;threadid=6603;start=0#66133 date=1017145657]

1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO' date='שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות?

ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בה:)או שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים?

השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA..

2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA?

3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז אני מניח שהבעיות היו שכנראה צרבתי במוד של DATA CD או פעם אחרת גם ניסתי MIXED CD,אפילו ב

COPY DISK היו בעיות! נראה לי שרק את הDATA זה צרב,ומשום מה את האודיו לא,ואז נראה לי שגם היה בעיה שהמשחק ביקש את הדיסק..בקיצור לא הלך.אז השאלה -איך ניתן לצרוב כזה סוג של דיסק,שיש בו גם DATA וגם AUDIO??

4.יש כבר צורב X40.למה אין עדיין דיסקים שעמידים במהירות?

5.קראתי את הביקורת על הPLEXTOR x40 x12 x48 והיה כתוב שם בסיכום בחיסרון:"זמן גישה איטי מאד" משהו כזה..אז מה הכוונה? לא הבנתי.

בבקשה תענו על כל השאלות.כולן חשובות לי

תודה רבה

טל

[/quote']

1. אני לא חושב שמבחינת איכות זה משפיע ממש, אבל מבחינת העינית ליזר של המערכת זה משפיע (ככה לפחות אמרו לי)

כלומר אם תשמיע במערכת הרבה דיסקים שנצרבו ב - X16 לעומת הרבה דיסקים שנצרבו ב - X4 העינית תלך מהר יותר ב- X16.

(ככה רק אמרו לי , אני לא יודע אם זה נכון, בכל אופן פה צריך מישהו שיודע בדיוק איך תהליך צריבה עובד שיוכל להגיד לך...)

כמו כן יש את הצורב החדש של YAMAHA ששם יש תאימות יותר טובה עבור דיסקים של מוזיקה, זה מין דבר חדש כזה שמשפר איכויות.

2. כל הדיסקים הרגילים מתאימים ל - DATA ול - AUDIO, אבל יש דיסקים מסויימם שאיכותם עדיפה ל - AUDIO, יש דיסקים מיוחדים של SILVERLINE ו PHILIPS לדוגמה, שמתאימים במיוחד ל - AUDIO.

3. תשתמש ב - CD COPIER של NERO.. ככה אם לדיסקים יש הגנות ה - NERO יעקוף אותם. ה - CD COPIER של ROXIO לא עוקף הגנות.

4. כי עדין לא הספיקו להוציא אותם ;D, בקרוב מאוד אני בטוח שנראה כבר.

5. "זמן גישה איטי" אולי הכוונה לזמן הקריאה שלוקח לצורב לקרוא את הדיסק, (תראה את הכתבה ואני אגיד לך בדיוק)

פורסם
  • מחבר

אז זהו אחי,ידעתי שתזכירו פחות או יותר את GPT!! חחחח

קראתי (לפני שפתחתי את הדיון בנושא הזה) את הדיון על דיסקים לצריבה,והזכירו שם על GPT..אחד אומר זה כמו כל דיסק,אחד אומר שהם מתפוררים,אחד אומר סתם ככה לא לקנות....

לי יש אותם,אבא שלי קונה 4 אריזות של 25 דיסקים ב135 שקל בלבד! כלומר זה יוצא 1.35 שקל לדיסק!! =-)

ככה שאני אוכל לעשות בהם ניסויים או כ מיני דברים,מקסימום הלך שקל וחצי חחחח

מה שאני לא אוהב בהם,זה שלא כתוב כלום על הדיסק למעלה=),וגם הם דקים כאלה! =)

silver line 700MB אני זוכר היו עבים כאלה אפילו במשקל קצת כבדים יותר!

אבל לא זכור לי שנתקלתי בGPT בבעיה!!

חוץ מכשהיה לי את EASY CD CREATOR ..לדעתי התוכנה גורמת לדפיקת דיסקים!

רק לפני כמה ימים התקנתי את הנרו ההכי חדש 5578 ..נראה אם הזמן אם יהיו בעיות מהתוכנה..אני לא מאמין! ;D

אבל עדיין אני מעדיף לעבור לדיסק אחר!(רק שיש עוד 3 אריזות של 25..:)

אם אני לא טועה,אחד אמר לי שSONY הכי טובים לAUDIO..פעם אחת אמרו לי PHILIPS ...לא יודע,יש כך כך הרבה שאני לא יודע מה מה לבחור!

TDK נראים לי מקצועיים כאלה,לא יודע למה ;D..

פורסם
  • מחבר

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=plextor40241012

אוופס טעיתי! הצורב בביקורת זה כותב 24 בכלל! =)וזה מהחופש הגדול בכלל..

נזכרתי! זה היה בחדשות....

טוב לא משנה כבר..

אז רק ה"זמן גישה איטי מאוד" מסקרן אותי לדעת מזה.. 8) תראה אתזה בלינק.(הלינק מקשר לדף האחרון של הביקורת..)

פורסם

זמן הגישה (גם בהארדיסקים) הוא הזמן שלוקח לכונן למצוא קובץ מסויים בדיסק, לא להעתיק אותו. זמן גישה איטי יכול להשפיע על מהירות ההעתקה של דיסק שמכיל הרבה קבצים קטנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים