פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7)אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים(רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו)אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים או הקראטיב, אוAudiotrak Maya 7.1 Sound Cardכרטיס מצוין של אודיו טראק (מבחינתי המוצרים שלהם עדיפים על קראטיב באופן כללי)
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים רד מהאודיטראק יש לך מערכת סראונד ואתה משחק משחקים אז הכרטיס הטוב ביותר בשבליך יהיה האודיג'י 2 הרגיל לא צריך את הZS אבל עם יש כסף אז סבבה
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר הם עולים בדיוק אותו הדבר אז אפשר לדע מה ההתרונות בכל מוצר?בקשר לFIRE WIRE של הCREATIVE אני לא צריך את זה ואני לא ישתמש בזה אז רק לסאוונד אני צריך את זהגם אופטי אני לא צריך
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים האודיוטרק מתאים יותר למוזיקה, והקריאייטיב למשחקים.ההבדל בין גרסא 2 ל2ZS, היא תמיכה ב7.1 רמקולים (אצלך אין צורך), EAX4 (גם אין כזה שיפור מהEAX3) ועוד 2 דציבלים עוצמה - הכל כמובן ביתרון לגרסת הZS על גרסת 2 ה"רגילה".אם אין הבדל במחירים הייתי הולך על הקריאייטיב אודיג'י 2 ZS.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר על ה AUDIGY 2 הרגיל אני מדבר לא על הZSויש לי עוד שאלה. ברמקולים שלי יש 2 חיבורים של סאוונד. לא אמורים להיות 3= 1 לקידמיים +1 לאחוריים +1 לסאב?לי יש 2 חיבורים אבל הרמקולים בסראוונד. הה? איך הסאב עובד.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים השני חיבורים זה באמת ארבע ערוצים.. (לכל רמקול ערוץ)אבל המ שעושה המערכת, זה מפרידה בין התדרים.את הגבוהים שולחת לרמקולים, את הנמוכים לסאב.וככה הוא לא צריך ערוץ נפרד כמו ב5.1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.