עבור לתוכן

התחדשתי ב LG G2 כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אלו לא פתרונות.

אי אפשר כל הזמן להוריד דברים למכשיר. זה לא ישים. אנחנו עדיין לא שם. מעטות הפעמים בהן אני בכלל מצליח לראות סרטון יוטיוב באיכות גבוהה בלי תקיעות.

• תגובות 51
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעולם לא נתקלתי בבעיה לראות סרטון יוטיוב.

ואלו כן פתרונות. אם כלכך חשוב לך איכסון לוקלי - תקנה כבל USB בחצי דולר ותחבר עליו דיסק און קי באיזה נפח שבא לך.

פורסם

עזוב אותך, אני לא אתחיל להעביר דברים ב USB באוטובוס. אתה יודע שזה לא באמת פרקטי.

ואני כן נתקלתי בבעיות כאלו. נו, מה לעשות? חוץ מזה שאני לא מאמין לך, כי אני לא מכיר בן אדם אחד, בספקית אחת, שמעולם לא נתקל בבעיות חיבור DATA בסלולר. זה גם מתגבר בצורה משמעותית כשאתה באוטובוס וכל הזמן עובר בין אנטנות.

פורסם

כפי שכתבתי גם בת'רד השני - אני לא צריך הרבה דברים.

זה יכול להיות נוח במקרים מסויימים, גם אם (נניח) באופן נקודתי רק 32GB מספיקים. אני גם לא רוצה להתחיל להעביר/למחוק בבית או בעבודה דברים למכשיר. זה נוח שאין מגבלות.

חוץ מזה שאתה מתעלם בכך שלקנות מלכתחילה דגם שיש בו 32GB (ושנינו מסכימים על כך שפחות מזה דיי דורש התפשרויות כלשהן) זה פשוט יותר יקר.

בקיצר, אני פורש מהדיון הזה. אני לא פוסל את זה שלך היה מתאים לקנות מכשיר שהיו לו כל היתרונות שרצית והמגבלה הקלה (מאוד - עבורך) הזו לא כזה הפריע לך. מן הסתם זו היתה החלטה הגיונית בשבילך. יש כאלה שזה פשוט פחות מתאים להם וזהו.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

חברים אני מצטער להפריע לכם בדיון, אבל השאלה שלי הייתה קצת אחרת האם הזיכרון הנייח הזה יתאים ל G2 או לא?

פורסם

רגע, אז עומרי, כבר יש לך את הG2?

אני רוצה חוות דעת שלך עד עכשיו..

אני עוד לא סגור על כלום, אחרי ששחקתי עם הHTC ONE סוף סוף היום.

פורסם

הוא מעולה. החיסרון היחיד שהיה לו מבחינתי זה הספיקר - ואפשר לשפר אותו באמצעות מוד (שאתה לא תרצה להתעסק איתו כי אתה אוהב את אפל...) שמחזק אותו משמעותית.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750

מומלץ לכל בעלי המכשיר, מניסיון (גם שלי וגם של עשרות המגיבים בדיון..) זה מחזק מאוד את הספיקר בלי לפגוע באיכות. כנ"ל גם לגבי העוצמה של האוזניות (שאגב, מעולות).

פורסם
הוא מעולה. החיסרון היחיד שהיה לו מבחינתי זה הספיקר - ואפשר לשפר אותו באמצעות מוד (שאתה לא תרצה להתעסק איתו כי אתה אוהב את אפל...) שמחזק אותו משמעותית.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750

מומלץ לכל בעלי המכשיר, מניסיון (גם שלי וגם של עשרות המגיבים בדיון..) זה מחזק מאוד את הספיקר בלי לפגוע באיכות. כנ"ל גם לגבי העוצמה של האוזניות (שאגב, מעולות).

אוקי. אני מניח שאם אני ארכוש אותו אז אולי אני אתעסק עם שיפצורים במידה ולא תהיה לי ברירה.

אז כשאתה אומר שהוא מעולה, למה אתה מתכוון? יכול לפרט קצת? אתה בטח חרשת קצת על המצלמה אז זה מעניין אותי גם. זה והסקין. אני לא סומך על LG שיעשו סקין מאוד חכם, אבל שוב פעם, מה אני מבין?

הבעיה האידיוטית החדשה שהציקה לי קצת בHTC זה הגודל של המסך, שמרגיש טיפל'ה קטן יחסית למה שאני מצפה היום מגודל מסך. לקחו כל כך הרבה שטח על הקצוות במקום לנצל אותם להגדיל יותר את המסך, זה קצת ביאס.

מה שעוד קראתי זה שהתמיכה בכל פורמטי הסרטים בעייתית בHTC. הוא לא תמיד מצליח לנגן כל פורמט. הLG לעומד זאת מתמודד עם הכל.

אשמח לשמוע כל מה שתוכל לפרט.

אגב, כדי להפטר מהאייפון אני צריך לשחרר אותו מאורנג' שכנראה בזמנו עשו אותו נעול. זו לא אמורה להיות בעיה מבחינתם לסדר את זה נכון?

תודה.

פורסם

אגב, כדי להפטר מהאייפון אני צריך לשחרר אותו מאורנג' שכנראה בזמנו עשו אותו נעול. זו לא אמורה להיות בעיה מבחינתם לסדר את זה נכון?

הם חייבים לאפשר את זה, על פי חוק.

פורסם

אתה חייב שטח על פני המכשיר שאינו מסך שיאפשר לך להחזיק אותו בנוחות ומבלי ללחוץ על המסך.

פורסם
אתה חייב שטח על פני המכשיר שאינו מסך שיאפשר לך להחזיק אותו בנוחות ומבלי ללחוץ על המסך.

בסדר, אבל עדיין lg מנצלים כל מילימטר. לפי התאוריה שלך זה לא אמור לעבוד טוב..

- - - תגובה אוחדה: - - -

הם חייבים לאפשר את זה, על פי חוק.

אבל אני צריך ללכת אליהם פיזית או שהם מסדרים את זה טלפונית?

פורסם
בסדר, אבל עדיין lg מנצלים כל מילימטר. לפי התאוריה שלך זה לא אמור לעבוד טוב..

- - - תגובה אוחדה: - - -

אבל אני צריך ללכת אליהם פיזית או שהם מסדרים את זה טלפונית?

רק לעדכן אתכם שדיברתי בצאט עם אורנג ואז הוא אמר שמה שצריך זה לבצע פתיחה עם סים אחר דרך האיטיונס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים