פורסם 2002 במרץ 2623 שנים קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אין לך מערכת חזקה כל כך, אבל ציון של יותר מ-4XXX בהחלט ניתן להשגה, מה עם דרייברים ? מה עם עוד קצת זכרון פנימי לנשימת מערכת ?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר אין לך מערכת חזקה כל כך, אבל ציון של יותר מ-4XXX בהחלט ניתן להשגה, מה עם דרייברים ? מה עם עוד קצת זכרון פנימי לנשימת מערכת ?אני כבר אמרתי לגבי הדרייברים שניסיתי גם את של ATI החדשים וגם אלה מהדעסק שקיבלתיואתה אומר שהזיכרון זאת הבעייה?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר לא נראה לי כל כך, איזה ציפסט יש לך ?(אגב הלוח דיי קברי..)הלוח אני יודע שהוא קברי אבל מה אני יכול לעשות.... ובקשר לצ'יפסט אז לפי SANDRA הוא:VIA VT82C693 APOLLO PRO PLUS CHIPESTאז התוצאה הנמוכה מגיעה בגלל הלוח אם?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר hmmmmmcheck FSAAזה מאוד הגיוני שזה ENABLED ובגלל זה זה כל כך "דפוק"הוא לא היה מופעל...=(
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים תגיד לנו כמה זיכרון יש לך - דבר ראשון.דבר שני - תעדכן את הדריברים של VIA להכי חדשים!www.viarena.com
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר תגיד לנו כמה זיכרון יש לך - דבר ראשון.דבר שני - תעדכן את הדריברים של VIA להכי חדשים!www.viarena.comהבנתי שאתה רוצה להיות משתמש מתגבר ... אבל לפחות תקרא את כל התגובות . ובעיקר את הראשונה...אני ינסה לעדכן דרייברים ...-----מישהו חייב להוריד את מספר ההודעות\משתמש בוגר \ ETC בשביל שאנשים יפסיקו להציף!-----
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.