עבור לתוכן

האם 4gb מספיק ל-battlefield 4?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן חבר טוב שלי שידרג את המחשב שברשותו וכעת המפרט הוא:

מעבד: i3 2100

כרטיס מסך: msi gtx 660 (oc)

לוח אם: asus p8h77-v

זיכרון ראם: g.skill 2x2gb

ספק כוח: seasinic 520w

השאלה היא האם 4gb ראם יספיקו להרצת המשחק על 1080p או שכדאי כמו שכתוב במפרט המומלץ למשחק לשדרג ל-8 gb?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

בפירוש לא יספיק, 8 ג׳יגה זה האידאלי...

פורסם

אני חושב שהכרטיס מסך והמעבד יהיו צוואר בקבוק לפני הזכרונות ..בעיקר אם הוא משחק על 1920X1080/1200 , למרות שבהחלט 8GB יעזור למשחק הזה.

פורסם

המעבד כנראה באמת יהווה צוואר בקבוק, i5 3570K מגיע לניצול של 85%..

פורסם

נדמה לי דרישות מינימום זה 6 גיגה זכרון.

פורסם
  • מחבר

האם צוואר הבקבוק יהיה מורגש מאוד? ואיך זה ישפיע על הביצועים (בערך)?

פורסם

יש לי q9550@3.6 שבחלק מהמקרים ניתן להשוות את הביצועים שלו עם ה-i3 הנ"ל, 4 ג'יגה זיכרון גם כן וכרטיס GTX480 שמעט חזק מה-660.

מה שבראש ובראשונה מגביל זה הזכרון, כאשר לאחר כמה דקות משחק אני כבר מתחיל לשמוע את ה-page file טוחן את הכונן הקשיח. בסצנות כבדות, אין ספק שגם המעבד נטחן כמו שצריך. מבחינת כרטיס המסך, לא חובה לשחק על אולטרה - גם על הגדרות גבוהות ישנה תוספת FPS עם איבוד כמעט אפסי באיכות התמונה.

לכן, אני לא יודע בדיוק מה הוא שדרג במחשב הנ"ל, אבל אם הוא רוצה לשחק במשחק הזה בצורה כמה שיותר חלקה, עדיף שישדרג ללפחות מעבד i5 ויוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון.

פורסם
  • מחבר

מידי פעם הוא נתקל בעוד בעיה - המשחק נתקע (תקיעה של שניה) ואז חוזר - זה לא כרטיס המסך כי זה קרה גם ברזולוציה ובהגדרות הכי נמוכות.

מה זה יכול להיות? מעבד, ram או משהו אחר בכלל?

פורסם
  • מחבר

כרגע דיברתי איתו בסקייפ והוא שיתף מסך. שמתי לב למשהו - כאשר המחשב שלו במצב idle (רק ה-skype עובד וגם ה-steam (הוא מוריד משחקים) הדיסק נע בין 70 ל-90% הראם על 38% והמעבד על 28%. כאשר הוא פתח את google chrome לקח לזה הרבה זמן להיפתח וגם כאשר הואמשחק בבאטלפילד עד שהוא טוען את המפה לוקח לו הרבה זמן.

מה לדעתכם הבעיה?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

טעינת מפה זה כונן קשיח + מעבד.

בכללי Frostbite(המנוע של באטלפילד) כבד מאוד על המעבד ומערכות עם מעבדים חלשים סובלים ממנו בלי קשר להגדרות הגרפיות(ביצועים דומים בLow או ב High)

פורסם
  • מחבר

גם אחרי שהוא יצא מהמשחק הכונן נשאר על 90% עבודה כל הזמן.

גם במשחקים אחרים קורה שנתקע לו לשנייה ואז ממשיך.

למישהו יש מושג אם יש בעיה מסוימת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים