פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים היי, יצא לי הרבה פעמים לשמוע מחנויות ש"עדיף הרכבה שלנו כי אנחנו עושים בדיקות שהכל עובד כמו שצריך". רציתי לדעת על אילו בדיקות הם מדברים (בסביבה שעוד אין מערכת הפעלה מותקנת)? כשאני מרכיב מחשב אני פשוט מרכיב אותו ומתקין את מערכת ההפעלה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Memtest אולי, אבל הם באמת מבצעים את זה? תודה
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים אני מניח שזה התקנת מערכת הפעלה לנסיון ובדיקה של כמה שעות ?? שהמערכת לא עושה ריסטארטקשה לי להאמין שהם עושים בדיקת מאמץ זולת אם הזמנת OC
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים מספיק גם שהם מפעילים את המחשב אחרי שהכל מורכב.אם יש איזה DOA הם מחליפים באותו רגע.
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים רק לראות זיהוי דרך הביוס זה עדיין לא מעיד על תקינות מלאהאני מאמין שיש להם איזה תוכנה לבדיקות על USB. אפילו משהו מינימלי.
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים אני בטוח שבחלק מהחנויות הבדיקה שהם עושים זה לחכות ולראות אם הלקוח חוזר ומתלונן על משהו שלא עובד...עריכה:ואז להעמיד פנים שהלקוח גרם לזה ושהכל היה בסדר אצלהם כשהם "בדקו" את המחשב. נערך 2013 בנובמבר 312 שנים על-ידי Nihility
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים אם הלקוח חוזר להתלונן זה עולה להם יותרעדיף להשקיע עוד 5 דקות ולבדוק כמה דברים
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים אני בספק אם יסכימו איתך בעלי חנויות.קודם כל, זה הרבה יותר מ 5 דקות, וגם אז זו עדיין בדיקה בסיסית שלא אומרת שהמחשב תקין.דבר שני, הזמן הזה מצטבר.עובדית, אתה תראה שלקוח 1 מ 20 (לא יודע בדיוק את האחוזים) חוזר לחנות לאחר הקנייה עקב בעיה חומרתית. וזה קורה אצל כל החנויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.