עבור לתוכן

המחשב לא תמיד חוזר משומר מסך, מה יכולה להיות הבעיה?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם,

בעיה מעצבנת:bash: מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
שבת שלום לכולם,

בעיה מעצבנת:bash: מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

הוא כנראה במצב שינה תבטל את מצב השינה במחשב ותשאיר רק שומר מסך.

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו באמת - הבנתי שיש עם זה בעיות וניטרלתי את זה כמה דקות אחרי התקנת מערכת ההפעלה (המחשב בשימוש כבר כמה חודשים, הבעיה התחילה לאחרונה). הדבר השני שחשבתי עליו הוא מה אם האוברקלוק לא יציב: בדקתי עכשיו, שרד 7 שעות של Prime95 בטמפרטורות מעולות בלי שגיאות, ויכל להמשיך. זה כנראה גם לא האוברקלוק.

עוד משהו שחשבתי עליו - יש לי נטיה להשאיר את FF פתוח עם טאבים במשך הלילה, בזמן שהמחשב מוריד, ואז הוא גם נתקע ולא מגיב לכלום. אולי FF עם הזליגת זיכרון תוקע אותו? זה הגיוני?

פורסם

יש לך כרטיס של AMD במקרה?

פורסם
  • מחבר

HD 7870 XT (Tahiti LE) של ספיר. למה?

פורסם

עם איזו גרסת דרייבר אתה, 13.4 במקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים