עבור לתוכן

מסך IIYAMA

Featured Replies

פורסם

אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים

IIYAMA 451 PRO

IIYAMA 454 PRO

?????

פורסם

IIYAMA 454 PRO ללא ספק! לעוד פרטים-http://www.iiyama.com/product2/HM903DT.HTM

לי יש את המסך הזה,ואני מרוצה ממנו מאד,רק מה שקצת מעצבן זה שכל פעם צריך להעביר את המוד צפיה (טקסט/תמונה/ויאיו) בהתאם לצורך..

כי מתי שאני עובד במצב של תמונה אז הטקסט נראה מרוח,ובוידאיו בכלל מרוח שלא נדבר! ;D

אבל במוד תמונה יש BREIGHNESS עצום! ממש חזק! לכן הטקסט נראה מרוח כי המסך מפוצץ באלקטרונים!:)

כמו כם גם במוד וידאיו יש BREIGHTNESS עצום..ההבדל בין מוד תמונה לוידאיו הוא שבוידאיו זה נראה יותר מדיוק..הכל..ובגלל שזה עוד אלקטרונים (או מה שזה לא יהיה) אז הטקסט נראה עוד יותר מרוח! אז לכן יש את מוד טקסט,שבו הBRIGHTNESS נמוך מאד,והצבעים לא נראים "חיים" במיוחד,אבל הטקסט נראה ברור ביותר! כמו כן תראה גם כשאתה ב MENU בכיוון המסך(MENU זה כפתור),אז תראה מבין האפשריות שיש PICTURE QUALITY ששם יש H-Convergence ו V-Convergence ..זה גם משהו לגבי כיוון האור או משהו כזה..אני בעצמי לא יודע איך זה נראה הכי מדיווק..צריך להסתכל עם זכוכית מגדלת או משהו! אצלי שניהם על 50..אבל כמעט בטוח שזה לא אמור להיות ככה..כשיהיה לך את המסך אשמח לתת לך את הכיוונים שלי..ככה תחסוך את כל הזמן של הכיוונים!=)

והרמקולים שבאים עם המסך הם גרועים ביותר! אני אפילו לא מבין למה חברה כל כך טובה מייצרת רמקולים עם מסך! ואם כבר רמקולים,שיהיו איכותיים לפחות!!ממש לא שווים!

וכמו כן ניתן להבחין ברקע לבן ב2 הפסים הקטנים הדקים המאוזנים לכל אורך המסך...זה בעצם בכל מסך עם טכנולוגית GRILL ..

אם אני לא טועה,ההבדל העיקרי בין המסך הזה ל 451,הוא ה3 מצבי תמונה..

אבא שלי קנה מחבר שלו את המחשב(המפרט זה החתימה שלי) מKSP,וכמו כן המסך גם משם

2500 שקל הוא עולה שם. בזיגזג הוא עולה 2800,אבל זה מזיגזג והעיקר איכות! (אני בעצמי לא יודע אם יש איזה בעיה עכשיו במחשב ואני לא יודע! ;D)

פורסם
  • מחבר

454 בא עם רמקולים (לא ידעתי) ותגיד איך הוא כבד כי אני רוצה להביא אותו

למסיבות רשת!

פורסם

לך ללינק שציינתי למעלה כתוב שם הכל עליו.הוא 24 קילו נראה לי.(כבד מידי לדעתי:)כתוב שם גם את המימדים שלו.בקיצור הכל

פורסם

רק 24 ק"ג?

ביד אחת אני מרים אותו...

לא ייתכן. 34 או 44 יותר הגיוני.

ה 19"Nokia שסחבתי עם חבר שלי למסיבה בסוף יוני 2001, שקל בסביבות ה40 קילו חצי דרך אני, חצי הוא.

היה פשוט סיוט לסחוב את המחשבים לשם...

ועוד בצהריים, שיא החום, הקיץ הכבד.

אבל נהננו סה"כ.

פורסם
  • מחבר

ה 19"Nokia שסחבתי עם חבר שלי למסיבה בסוף יוני 2001, שקל בסביבות ה40 קילו חצי דרך אני, חצי הוא.

היה פשוט סיוט לסחוב את המחשבים לשם...

ועוד בצהריים, שיא החום, הקיץ הכבד.

אבל נהננו סה"כ.

מזה בדיוק אני פוחד

פורסם

קח מונית עד הכניסה לאיזור שבו מתקיימת מסיבת הרשת, או שיש לך רשיון אז בכלל סבבה...

בתא המטען שלה תשים את המארזים והמסכים, תביא איתך עוד חבר ואתם מסודרים.

לא כזה מסובך..... חבל שאני וחבר שלי לא חשבנו על זה קודם, הרבה פחות זיעה והתעייפויות.

פורסם
  • מחבר

אם היה לי רשיון החיים היו קלים :'( :'( :'(

פורסם

מסכי 19 לא מיועדים לגימרים שהולכים למסיבות רשת.

בשבילם, יש 17, או אפילו 15.

אבל הכי ססבה, לגימרים, שרוצים להיות "קלים", מסך LCD איכותי, יש דגמים, (מאוד יקרים) שמתאימים למשחקים, וניכנים בקצב רענון גבוהה מאוד.

פורסם
  • מחבר

בסדר אני מקסימום ילך פעם בחודשים למסיבות רשת אני לא ירד ל 17 אינץ

בגלל זה חוץ מזה הכל נראה יפה יותר דרך 19 אינץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים