עבור לתוכן

מחפש דרך להעביר מידע בין שני מחשבים

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם של כבלים עם יציאת USB ויציאת רשת. חשבתי לחבר לכל מחשב יציאה וכך שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט ואני אוכל להעביר בינהם מידע.

זה אפשרי, ואם כן באיזה מהירות זה בערך?

והאם יש עוד איזה דרך?

אולי באמצעות USB בין שני המחשבים? אם כן מה צריך בשביל זה??

ד"א אני מעדיף לא לפתוח את המחשב ולחבר הארדיסקים...

פורסם

זה לא אפשרי לחבר את שניהם ישר למודם...

אתה תצטרך לחבר כבל רשת בינהם... ואת המודם לאחד מהם..

אלא אם כן אתה מתכוון לחבר עוד מחשבים בעתיד ואז אתה תצטרך ראוטר או hub לפחות...

פורסם

תפתח את המחשבים ופשוט תחבר הארדיסקים.... זה מאוד מאוד פשוט... אל תדאג...

אחי , אל תפחד , אתה כבר תבין לבד איך לחבר ותראה שזה לא כזה נורא..

פורסם

יש כבל שנקרא כבל laplink שמתחבר ליציאות הפרלליות (מקבליות) של המחשב - נראה כמו כבל מדפסת ישן.

אפשר ליצור עם זה רשת בסיסית בעזרת תוכנה מתאימה.

שמעתי גם על שימוש בכבל USB למטרה זו, אבל לא נסיתי.

יש לך כרטיסי רשת על שני המחשבים?

כמובן שאפשר לחבר את ההרד דיסק ישירות במחשב אחד. זה לא תהליך מסובך במיוחד.

כבל לפלינק נראה ככה (אני מקווה שזו לא הפרת זכויות יוצרים או משהו כזה):

ext25mm_lrg.jpg

פורסם

עזוב אותך מרעיונות "מתוחכמים" קנה 2 כרטיסי רשת, כבל רשת ו הרכב לך רשת קבועה, 150ש"ח

פורסם

ישנו כבל יו אס בי שמיועד לעבודה בין למחשב למחשב, לך לאופיס דיפו ותבקש כבל יו אס בי לחיבור שני מחשבים.

שים לב שאתה לא יכול ואפילו מסוכן לחבר שני מחשבים עם כבל יו אס בי רגיל מפני שזהו כבל אקטיבי, זה אלול להגמר בשריפת הלוח, שים לב שיהיה באמצע החוט כזה חלק עבה שמעיד על זה שהוא מטפל בקטע האקטיבי.

נ.ב

הכל של הLPT מאוד מאוד איטי בסטנדרטים של היום, יכול לקחת כמה ימים להעביר גיגה.

פורסם
  • מחבר

יש כאלה שחושבים שאני רוצה לקשר בין שתי המחשבים האלה לתמיד.

אז אני מבהיר- אני רוצה בסה"כ לקשר בינהם בשביל להעביר כמה מאות מגבייטים-גיגה....

כנראה שאני אתחיל לצרוב את זה..

בקשר לחבירו הארדיסקים, איך המחשב מזהה את ההארד דיסק החדש? צריכים להגדיר משהו או שהוא מזהה אוטומטית?

ד"א אם אני אחבר את שני המחשבים ביחד למודם, גם זה עלול לסכן משהו??? כמו שאמרו שכבל USB לא מתאים לתקשורת בין מחשבים יכול לשרוף את הלוח.

פורסם

אתה לא יכול לחבר מחשב אחד ליציאת ה-USB של המודם ומחשב שני ליציאת ה-Ethernet של המודם ושיהיה לך אינטרנט על שני המחשבים. רק יציאה אחת יכולה להיות פעילה בו זמנית.

איזה מודם זה בכלל? חברה ודגם?

אני בטוח ב-99% שגם רשת פנימית בין המחשבים לא תהייה לך עם חיבור כזה.

אם אתה רוצה רשת כלשהי בין המחשבים, תאמין לי שיהיה לך הכי קל, הכי זול, הכי פשוט והכי נוח לעשות רשת Ethernet רגילה וזהו.

אין יותר פשוט מזה להגדרה על המחשבים. מה גם שאתה לא יודע מה יהיו הצרכים שלך בעתיד, ואם תצטרך לחבר עוד מחשבים, אף שיטה אחרת לא תיתן לך אופצייה כזאת חוץ מ-Ethernet.

גם במצב הנוכחי של המחשבים שלך, יש לך הכי הרבה אפשרויות לתצורות עבודה עם Ethernet: אתה יכול פשוט לחבר את המודם למחשב כלשהו (לא משנה אם USB או Ethernet, עדיף Ethernet), ולחבר בין שני המחשבים עם כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב. המחשב הראשון ישמש כמחשב שרת, כמו שמוסבר במדריך פה בראש הפורום.

אם אתה לא רוצה תלות באחד המחשבים, יש לך שתי אפשרויות נוספות (לפחות): יכול להיות שהמודם שלך הוא גם נתב/תומך בריבוי IPים מהספקית. במקרה כזה תוכל פשוט לקנות רכזת ולחבר את המודם ואת כל המחשבים אליה. יהיו לך רשת ואינטרנט על כל המחשבים ללא תלות.

אם המודם שלך הוא לא נתב/לא תומך בריבוי IPים, תוכל לקנות נתב+רכזת, לחבר את המודם אליו וגם את שאר המחשבים, וכך שוב יהיו לך רשת ואינטרנט על כל המחשבים ללא תלות.

פורסם

1.חיבור שתי המחשבים למודם ,אומנם ייתן לשניהם גישה לאינטרנט אבל אם תשתף בינם משאבים אתה תשתף את כל העולם במשאבים האלו(זוה לא בדיוק רשת...)

2.כבל פרללי בין המחשבים יעביר לך במקסימום 921600 ביטים(שזה ממש קצת...),אבל כבל USB בין המחשבים(LAPLINK) דווקא יעביר בקצב נחמד של כ מגה (תלוי אם זה USB 1 או 2).

לדעתי או שתחבר בינהם רשת,או שתעביר עם USB....

גם חיבור הארדיסקים זה לא רעיון כל כך גרוע...

אבל במקרה שאתה מפחד מהלכ,תלווה מחבר צורב ,ותצרוב...

פורסם
  • מחבר

Tני חוזר

אני לא רוצה רשת בין המחשבים!!!!

אני רוצה להעביר כמה מאות מגה

שאלתי אם כשאני מחבר את ההארדיסק ללוח, זה מזהה אוטומטית או שצריך לעשות הגדרות בביוס??

פורסם

אחי , שתחבר את ההארדיסק מהמחשב התורם רק תצטרך להגדיר את הג'אמפר שלו על SLAVE , תהליך ממש פשוט , כל עוד אתה יודע מה זה ג'אמפר אתה תידע על מה אני מדבר , אבל אל תשכח שכאשר אתה מחזיר את ההארדיסק למחשב הרגיל שלו תחזיר גם את הג'אמפר למצב שבו הוא היה.

פורסם

בעיקרון זה תלוי ב-BIOS שלך. יש כאלה שמזהים אוטומטית, יש כאלה שצריך להיכנס אליהם ולהגדיר הארד-דיסק חדש.

ו... אם אתה לא שואל על רשת, וזה ממש לא קשור לאינטרנט, זה לא הפורום המתאים לכך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים