עבור לתוכן

מבחני הביצועים של Battlefield 4 שוחררו

Featured Replies

פורסם

גם עם AA2 ברובן של המפות יש לך ירידות מתחת ל60FPS (בעיקר באיזורי צמחיה מרובים או מבנים) אם אצלי ככה כולל OC אז וודאי אצלך. כנראה זה עדיין לא מפריע לך. הכרטיס מסך סוחב אך בשביל לא לרדת בכלל מ60 FPS צריך קצת יותר כוח.

המפות הממש פתוחות הכי קלות להרצה - על הדרך גם הכי חובב אותן. Golmud Railway וRogue Transmission

סידרה כמו BF צריכה לפתח לפחות 5 מפות מהסוג הזה. טוב מה נעשה... דייס נופלים תמיד בדברים הפשוטים.

• תגובות 69
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברזולציות כאלה גבוהות באמת צריכים AA?

פורסם
מה שיותר מצחיק זה שהמון שחקנים קנו כרטיס מסך חדש ב-1500-2000 ש"ח במיוחד בגלל המשחק...

אני, ועובד מעולה.

פורסם
ברזולציות כאלה גבוהות באמת צריכים AA?

וודאי

במשחק הזה גם הAA לא להיט. אם מכוונים גם מהדרייבר אז זה מדהים. אך כבד מאוד אפילו הכרטיסים החזקים לא יתמודדו .

פורסם

כלומר, עכשיו כבר אין ספק: כרטיס מסך עם 2GB זיכרון אינו מספיק כדי לשחק ב-1080P על ultra.

פורסם

בSP לא צריך יותר גם ב1440P, אבל בMP ל1080 מומלץ.

פורסם

מה זה הmp הזה.. ??

על מסך רגיל 1080p יריץ על אולטרה או לא ???

פורסם
מה זה הmp הזה.. ??

על מסך רגיל 1080p יריץ על אולטרה או לא ???

Multiplayer

פורסם

אה סבבה גיא תודה..

וואלה לא הבנתי מה זה הסיפור הזה..

העיקר ש780 יעיף הכל..(=

פורסם
כלומר, עכשיו כבר אין ספק: כרטיס מסך עם 2GB זיכרון אינו מספיק כדי לשחק ב-1080P על ultra.

אני משחק שעות עם 2GB ׁ- כרטיס GTX 680, ואין שום בעיות - רץ חלק על אולטרה 1920X1200 .

אז ככה שזה לא ברור כל כך...חוץ מזה אני לא מבין מה היה קורה במידה וזה היה עובר את ה- 2GB ? מה אמור להשתנות?

ראיתי BENCHMARKS אחרים ששם הוא לא עובר את 2GB באולטרה.

קיצר לא מובן .

מה שכן - אם היום הייתי קונה כרטיס מסך - לפחות 3GB .

פורסם
חוץ מזה אני לא מבין מה היה קורה במידה וזה היה עובר את ה- 2GB ? מה אמור להשתנות?

זה לא ראם שאז התוכנית תקרוס , אבל אתה אמור לראות ירידה בביצועים - נפילות fps או גמגומים או משהו רע אחר..

פורסם
זה לא ראם שאז התוכנית תקרוס , אבל אתה אמור לראות ירידה בביצועים - נפילות fps או גמגומים או משהו רע אחר..

אכן כן, רק חבל שיש כאלו שהעדיפו להלחם סתם מלחמה מיותרת מול כל אלו שהסבירו והמליצו,

שאם כבר כרטיס מסך לרכוש היום ב- 2013, אז לפחות עם 3GB זכרון (ואפילו עם 4GB במידה ורוצים אורך נשימה קדימה).

*ועם הכותרים שיצאו ב- 2014, בכלל תהיה חגיגה של צריכת זכרון.

פורסם

זו אחת מהסיבות שלא המלצתי על כרטיסים של NVIDIA בעלי 2GB בשנת 2013 כאשר המתחרה כבר מזמן מחזיקה 3GB.

פורסם

כשאני קונה כרטיסי מסך אני תמיד לוקח יותר ממה שמומלץ, בשביל המרווח הביטחון. אז לכן חשבתי מראש וקניתי את הGTX 770 4GB. אני מרוצה מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים