עבור לתוכן

מבחני הביצועים של Battlefield 4 שוחררו

Featured Replies

פורסם
המשחק נוטה לכיוון AMD, אל תצפה שבכל משחק הם יהיו שווים (ברוב המשחקים יתרון של ה - GTX 780 על ה - R9 280X/GTX 770 זה 17-20%)

דרייבר גם יכול לסדר את זה -להקפיץ לו את הביצועים.

• תגובות 69
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרייברים שחברות כרטיסי המסך מן הסתם יוציאו בהמשך ישפרו משהו או שזה זניח? (אני מדבר על כרטיסים חדשים משני המחנות)

פורסם

ב gamegpu.ru לא בדקו עם הסדרות החדשות 270X/280X/290X.

גם לא ניתן להיכנס לתוצאות בדיקות על תושבת 1156 - מתקבלת שגיאת שרת פנימית... חבל...

פורסם
  • מחבר

280X זה HD7970GHZ, ו 270X זה HD7870 מומהר (עוד 10-15% ביצועים).

בגלל שהם אתר די קטן, אז אין להם כנראה מערכת בדיקה עם הכרטיסים ההכי עדכניים...

פורסם

^ התצוגה הגרפית של התוצאות מרשימה מאוד.

מתאים לדוברי/קוראי רוסית אם רוצים להתעמק ולקרוא...

פורסם

אני מבולבל.

יש לי GTX680 ו-Geforce Experience שם לי את המשחק הזה על כלללל ההגדרות המקסימליות כולל 4X MSAA, ועכשיו אני רואה מבחני ביצועים שהוא מתאמץ ומגיע ל-40 FPS... איפה ההגיון פה? עשיתי את זה בחיבור מרחוק עדיין לא שיחקתי במשחק האמת, אבל אני לא מבין איך זה הגיוני שהתוכנה אומרת לי שהכרטיס שלי יכול להריץ את המשחק בצורה אופטימלית ומבחני ביצועים מראים בבירור שלא.

מעבר לזה אמרו לי שיש שיפור של 17% בין ה-680 ל-780 אבל רואים בבירור שההבדל הוא יותר לכיוון ה-30% ומעלה בין 680 ל-780.

אני ממש רוצה להזמין לי 780, במיוחד עכשיו אחרי ירידת המחירים והעובדה שאני יכול לקנות אותו באנגליה ולקבל עליו החזר מס... אבל מצד שני ייעצו לי לחכות לסדרת 800 שתצא ברבעון הבא... מה לעשות ??

פורסם

פחות מ30 ו17 אחוז זה בממוצע.

בכ"מ אולי קודם תבדוק?

--Shadow-- גם בעל 680

2XAA - תענוג. גם לא רואה הבדל מעל..

שיפרו את הגרפיקה במשחק ורואים את זה, למשל המפה paracel storm נראת מדהים -

הטקסטורות הרבה יותר איכותיות, הגשם, התנועה של העצים, הגלים...קיצר מגניב ביותר.

וכמובן איך אפשר בלי הסאונד.

אפשר לראות את ה FPS של המשחק דרך הקונסול...עזוב אותך FRAPS

http://bftips.com/2013/10/command-to-display-your-fps-in-battlefield-4/

משחק עובד חלק על 60 FPS הכל על אולטרה.

פורסם
  • מחבר

אם מעניין אותך BF4 אז למה GTX 780 ולא R9 290X אם כבר ?

בכל מקרה בזבוז כסף מוחלט לשדרג משהו ברמה של R9 280X/HD7970 או GTX 680/GTX 770 לדעתי, אלה כרטיסים חזקים ביותר והכרטיסים היקרים יותר פשוט לא שווים את הקפיצה במחיר.

פורסם

לא קונה AMD, במיוחד לא ה-290X שהוא זולל חשמל, רועש וחם כמו השמש, אני עם NVIDIA.

אני אבדוק היום. בכל מקרה, יש לי Windows 8 רגיל, חובה 8.1 בשביל שהמשחק ירוץ בצורה אופטימלית? בדקתי שיש אצלי DirectX 11.1, האם יש הבדל בין 8 ל-8.1?

וקצת לא נשמע לי הגיוני ש Shadow אומר שאצלו רץ ב-60 עם הכל אולטרה על X2 MSAA כשב-X4 הכרטיס בקושי נותן 40 לפי המבחנים לפחות, ההבדל בין X2 ל-X4 הוא לא 20 FPS...

פה ב-High, בלי MSAA ה-680 נותן 59:

High_1920.png

אז איך בדיוק באוטלרה, עם X2 MSAA הוא יתן גם 60?

פורסם
  • מחבר

אז יש לך בעיה כי זה משחק של AMD ולכרטיסים שלהם יש יתרון ביצועים מובהק בו.

חוץ מזה ייצאו (כמו תמיד) גם גרסאות עם קירור טוב יותר ל - 290X.

פורסם

אין לי ויכוח עם זה שזה משחק של AMD, יש לי בעיה עם זה שבנאדם בא ואומר לי שיש לו 60FPS באולטרה עם 680 ומבחן ביצועים רשמי מראה אחרת לגמרי... הסבר בבקשה?

פורסם

בממוצע. אך לא אומר שאין ירידות מתחת ל60

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שהביקורת היא על הסינגל והוא דיבר על המולטי (שבאופן מפתיע מדווח ע"י כל מיני שחקנים כפחות כבד בגלל שאין בו פילטרים "קולנועיים").

גם ב - DSOGAMING אמרו שהמשחק רץ מצויין על GTX 680.

פורסם

הוא אכן רץ מצויין במולטי על 680 ב-ultra עם 2xAA, ועוד בדקתי ב-win7. ואכן ה-single כבד יותר משמעותית.

פורסם
  • מחבר

מה ספציפית בהגדרות גורם לו לרוץ פחות טוב בסינגל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים