פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים שלוםהחלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב.מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה?תודה מראש
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מחבר הזכרונות מונחים טוב הוצאתי והכנסתי אותם מחדש וכן ניתקתי וחיברתי את המעבד וכל כבל מחדש והבעיה לא נפתרה.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים תעלה תמונות של הלוח המורכב באיכות טובה אולי נצליח לראות אם משהו לא מחובר נכון.קשה לעזור לך על בסיס המידע הדל שסיפקת.
פורסם 2013 באוקטובר 3112 שנים מחבר צירפתח תמונות ניסיתי לצלם את הכל החיבורים אכן חיברתי את הקירור ללוח.
פורסם 2013 באוקטובר 3112 שנים האם אתה בטוח שהחיבורים של הפאנל הקדמי נכונים? את זה אי אפשר להבין מהתמונות.
פורסם 2013 באוקטובר 3112 שנים מחבר המחשב נדלק ויש אורות והם מהבהבים והריסט מגיב וכו חיברתי את זה לפי החוברת של הלוח ניסיתי גם להפוך אותם וזה נשאר אותו דברהמוכר ששלח לי את הלוח כתב לי את זה.Also before trying the following tests and configurations, remove the board from the case and only have Graphics Card, CPU, RAM, + Keyboard and display attached, to ensure that there is not any shorting with the case.RAM1. This could be a RAM incompatibility with the board. Check the RAM that you have with the qualified recommended RAM list from the manufacturer2. Try it with 1 RAM module, then try the other and try it in different slots.PSU3. This could be that the board is not receiving sufficient power, try a different PSU preferably one with a high wattage 650W or higher.GPU4. Could be a faulty graphics card that's not giving the display, try a different GPUCPU5. Could be a misfitted CPU, try removing and re-fitting the CPU, if that doesn't work try a different CPUיכול להיות שהזכרונות לא תואמים?אלה זכרונות DDR 3 פשוטיםהספק שלי הוא ציפטק 500 וואט שעבד מעולה עם הכרטיס מסך שלי 7850 AMD 1055T והמעבד שלי למה שזה יהיה בעיה פה? נערך 2013 באוקטובר 3112 שנים על-ידי asaf556
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.